TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Trådløs designprinter

Denne printer skal du ikke være flov over at have stående fremme. HP´s lækre Envy 120 scanner og printer fotos, også trådløst fra en iPhone eller iPad.

forfatter
Publiceret 14/03/2013 - 13:09

Mens de fleste alt-i-et printere er store og pladskrævende, er HP Envy 120 så kompakt, at den får plads på tv-bænken. Blækprinteren er kun 11 cm høj og 33,6 cm dyb.

Den scanner og kopierer og udskriver fotos op til A4-størrelse i en opløsning op til 600 punkter per tomme, som burde give god detaljeskarphed. Man kan vælge udskrift fra en iPhone eller iPad via AirPrint. Printeren støtter nemlig trådløs udskrift fra mobilen og tablet.

Den støtter også duplexudskrifter.

Det er ikke alt. Den har også TouchSmart apps ombord, apps som for eksempel gør det muligt at printe direkte fra web, og printeren betjenes fra den udslåelige 10,9 cm store touchscreen på fronten. Som om det ikke er nok, har den en USB-port, hvor man kan oplade mobilen.

HP ENVY120 e-All-in-One koster 1.999 kroner og er i butikkerne nu.

HP-Envy_120_touch_screen

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
GH6: Vildt videokamera der også tager stillbilleder Endelig har GH5 fået en afløser. Panasonic Lumix GH6 er et toptrimmet videokamera i stillbilledforklædning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend