Search
Generic filters

Stå tidligt op med UE Boom

Den lille UE Boom Bluetooth-højttaler kan nu også fungere som vækkeur.

Den er ikke større end en dåseøl, men den lyden er berusende. Vores chefredaktør var næsten ude af stand til at få armene ned efter at have testet den lille UE Boom-højttaler fra Logitech. Nu kommer der en opdatering af både firmware og mobil-app’en, som giver nye funktioner.

Opdateringen indholder nye EQ-indstillinger, som skal give mere fylde i bassen, hvilket var på ønskesedlen i testen. Mere interessant er dog tilføjelsen af en vækkefunktion, så man kan vågne til musik.

boom_alarm

For at få adgang til de nye funktioner skal man hente en ny firmware på Ultimate Ears-hjemmesiden. Man skal bruge en pc eller Mac for at gennemføre opdateringen. Det er desuden nødvendigt at opdatere afspiller-app’en, som findes på henholdsvis Apple App Store (iOS) og Google Play (Android).

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Frit valg på lyseffekter og fire forskellige optagekarakteristikker.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbejde med e-sportsmestrene i Astralis. Vil have gaming-hovedsæt klar til foråret.
  Nyt Omen-tilbehør med Warp Wireless-teknologi.
  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Asus ZenFone 7 Pro

  Vejl.pris 6599 kr Bedste ZenFone til dato

  Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

  Vejl.pris 10200 kr Galaxy Note 20 overrasker på flere måder

  Motorola Moto g 5G plus

  Vejl.pris 2699 kr Den billigste 5G-mobil på markedet

  OnePlus Nord

  Vejl.pris 3899 kr Forventningsafstemning!
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.