Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Instagram-kameraet som printer billeder

Indtil videre har Instagram-kameraet bare været et festligt indslag, men nu skal det sættes i produktion med 3G og indbygget printer!

Skrevet af / 05/03/2013 - 12:28
Instagram-kameraet som printer billeder

Hvis man skal tro Socialmatic, og det skal man – det er trods alt dem, der er kommet med ideen – bliver kameraet en realitet om nogle måneder. Kameraet, som har fået formfaktoren som app-ikonet Instagram bruger, kører på Android operativsystem og har indbygget 3G-støtte, således at man kan uploade billeder på Facebook eller Instagram via mobilnettet.

Det skal produceres af Polaroid, vist nok, og får en indbygget printer, som kan lave fysiske kopier af dine billeder.

Big_pol2

På bagsiden sidder en 4,3-tommers touchscreen, og indbygget er 16 eller 32 GB lagringshukommelse, men man kan udvide med et SD-kort, når man behøver mere plads.

Det skal også have LED-blitz, optisk zoom og kommer i en wi-fi og Bluetooth-variant uden 3G, for de der klarer sig med et trådløst netværk.

03_Socialmatic_00

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Denne 6K-skærm savler vi over!

Kompakt kamera til vlogging

Leica Q3 med triple resolution

Fuji-kamera tilføjer videoblogging

Canon sænker prisen med EOS R100

Kompakt kamera til bloggere

Scroll to Top