TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Instagram-kameraet som printer billeder

Indtil videre har Instagram-kameraet bare været et festligt indslag, men nu skal det sættes i produktion med 3G og indbygget printer!

forfatter
Publiceret 05/03/2013 - 12:28

Hvis man skal tro Socialmatic, og det skal man – det er trods alt dem, der er kommet med ideen – bliver kameraet en realitet om nogle måneder. Kameraet, som har fået formfaktoren som app-ikonet Instagram bruger, kører på Android operativsystem og har indbygget 3G-støtte, således at man kan uploade billeder på Facebook eller Instagram via mobilnettet.

Det skal produceres af Polaroid, vist nok, og får en indbygget printer, som kan lave fysiske kopier af dine billeder.

Big_pol2

På bagsiden sidder en 4,3-tommers touchscreen, og indbygget er 16 eller 32 GB lagringshukommelse, men man kan udvide med et SD-kort, når man behøver mere plads.

Det skal også have LED-blitz, optisk zoom og kommer i en wi-fi og Bluetooth-variant uden 3G, for de der klarer sig med et trådløst netværk.

03_Socialmatic_00

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend