TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Trådløst systemkamera fra Samsung

Wi-Fi er det hotteste på kameraer nu, og Samsung NX2000 har både trådløs overførsel og NFC.

forfatter
Publiceret 03/05/2013 - 15:00

De fleste har fået med, at wi-fi betyder, at man kan overføre billeder trådløst fra kameraet, men Near Field Communication eller NFC lyder mere kryptisk. Samsung NX200 har nemlig NFC. Det betyder, at opsætningen af trådløs overførsel skal være nemmere. Man holder bare en smartphone eller en tablet ind til kameraet, aktiverer NFC, og på under et sekund har man en fiks og færdig opsætning, som sikrer trådløs overførsel.

Ikke mere bøvl med endeløse tastetryk og passwords altså.

Man kan have mobilen liggende i lommen og så overføre billederen fra kameraet automatisk.

samsung_nx2000_main

NX2000 bliver Samsungs billigste systemkamera og har samme 20 megapixel APS-C billedsensor som det dyrere NX300. Men her er det en enorm 3,7-tommers trykfølsom skærm, som dækker hele bagsiden. Med en opløsning på 1,15 megapixels bør den være knivskarp at se billeder på.

Betjeningen er med andre ord rettet næsten udelukkende mod skærmbrug, da der er få knapper på kameraet.

Kameraet, som findes i flere farver, skal være til salg i maj, dansk pris er ikke kendt, men NX 2000 leveres med Adobes software Lightroom 4 til billedredigering. Bare det er et plus, da den medfølgende software, de fleste kameraproducenter leverer, ofte er mangelfuld og besværlig at bruge.

Samsung-NX2000-bak

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend