TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Trådløst actionkamera

EGO fra Liquid Image er et ganske lille videokamera, som du kan fastgøre på hvad som helst, og du kan downloade video direkte på din smartphone.

forfatter
Publiceret 12/03/2013 - 10:23

Små actionkameraer er enormt populære. De er billige, nemme at bruge og leverer god videokvalitet. At de kan monteres på alt muligt, og tåler et stød, for ikke at tale om dykning, gør actionkameraet meget anvendeligt.

Vores ferske test af fem actionkameraer kan du læse her.

liquid-image-ego-helmet

Liquid Images har tidligere lavet alpinbriller med indbygget videokamera, men EGO er langt mere praktisk, da det kan bruges på toppen af hjelmen, cykelstyret, kajakken eller snart sagt hvor som helst, hvor det er muligt at fastgøre beslaget.

EGO kan optage video i 720 eller 1080 HD-videokvalitet, eller stillbilleder med 12 MP opløsning (interpoleret). Man kan bruge en smartphone som søger, hvilket gør det lettere at indstille kameraet før optagelsen starter, og det er muligt at overføre billeder og video trådløst til mobilen.

Kameraet leveres med to beslag, USB-kabel og et beskyttelseslåg til den forreste linse og koster 1.500 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend