TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Tamron 18-300 mm F3.5-6.3 Di III-A VC VXD

Men du kan ikke købe den endnu.

forfatter
Publiceret 25/07/2021 - 11:39

Tamron er en slags specialist i ekstreme zoomobjektiver og har i en årrække produceret zoomer som denne til spejlreflekskameraer. Netop den her er dog lavet til Sonys APS-C-kameraer, f.eks. a6600, og Fujifilms systemkameraer i X-serien.

Tamron 18-300 mm F3.5-6.3 Di III-A VC VXD, som er det fulde navn, svarer altså til en 27-450 mm zoom (16,6x) – sammenlignet med 35-fuldformat, altså temmelig ekstremt. Fra vidvinkel til kraftig tele med en hurtig drejning af zoomringen er ikke vanlig kost.

Men her får man et objektiv til det meste, det perfekte rejseobjektiv, kan man hævde, men ikke til en rejse i nær fremtid. For Tamron-zoomen er ikke klar til butikkerne før senere i 2021, og derfor er prisen heller ikke kendt.

Lysstyrken på f3.5-6,3 er som vanligt for denne type objektiver relativt moderat. Men man får Tamrons hurtige VXD lineære VXD-fokusmotor, optisk stabilisering, vejrbestandighed og en nærgrænse på 15 cm (1:2) ved 18 mm brændvidde.

Frontelementet har fluorbelægning, og zoomringen kan låses.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nyt kamera til ferien? Tjek vores top 10-liste! Et godt kamera giver dig bedre billeder. Tag et af vores udvalgte med på årets sommerferie.
Nye stabilisatorer fra DJI DJI RS 3 og RS 3 Pro er tilpasset systemkameraer.
Lommeprinter til sommerbilleder Lav dine egne billeder direkte fra app’en og skriv dem ud.
Eksklusivt analogt Leica Hvis du elsker analog fotografering, er Leica M-A Titan måske noget for dig.
Snart bliver Lumix GH6 endnu bedre Med en ny firmware-opdatering kan Lumix GH6 sende video i endnu højere kvalitet til ekstern optager.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend