TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Superlet systemkamera for nybegynderen

Sony NEX-3N retter sig mod alle, som vil have bedre billedkvalitet, men ønsker et lille kamera med udskiftelig optik.

forfatter
Publiceret 21/02/2013 - 11:12

Dyrt er det heller ikke. 4.100 kroner med en 16-50 mm zoom må siges at være en meget konkurrencedygtig pris, selv i markedet for kompakte systemkameraer. NEX-3N bliver dermed blandt de billigste, nyere systemkameraer i markedet indtil nu. De nærmeste konkurrenter er Olympus PEN E-PM2, Panasonic Lumix GF5 og Nikon 1 J3.

CX76200_wSELP1650_BK_3-1200
Sony-kameraets enkle betjening og kompakte mål er rettet mod nybegynderen, som ønsker sig bedre billedkvalitet i et lille og let kamera. Den elektroniske zoom kan styres fra objektivet eller toppen af kameraet, og den svingbare skærm gør kameraet mere fleksibelt. Med batteri og hukommelseskort vejer kameraet 269 gram, og det er ikke bredere og tykkere end 11 og 3,5 cm.

En 16 megapixels billedsensor, 4 billeders skudtakt og full HD-videokvalitet hører til specifikationerne. Det samme gør indbygget blitz, men ikke blitzsko.

Kameraet kan også leveres i hvid og som dobbeltzoomkit og har så også et 55-210 mm zoom. Så koster det 5.700 kroner. NEX-3N er for øvrigt i butikkerne i løbet af marts.

CX76200_wSELP1650_BK_kiseki-1200

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
GH6: Vildt videokamera der også tager stillbilleder Endelig har GH5 fået en afløser. Panasonic Lumix GH6 er et toptrimmet videokamera i stillbilledforklædning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend