TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Sportzoom til Canon

Denne barske fyr kaldes EF 200-400mm f/4L IS USM og har integreret telekonverter, som forlænger brændvidden med en faktor på x 1,4.

forfatter
Publiceret 16/05/2013 - 14:39

I skrivende stund er der ingen, der aner, hvad Canon-zoomen koster, men billig bliver den næppe. Med 200-400 zoom og lysstyrke f4.0, er det massive objektiv rettet mod natur- og sportsfotografer, som skal have et solidt arbejdsredskab.

USM betyder, at det har Ultrasonic fokusmotor, som giver hurtig og stillegående autofokus, mens IS fortæller, at det har firetrins billedstabilisator, som gør det bedre egnet til fotografering i svagt lys og på længere lukkertider.

Billedstabilisatoren kan stilles i Mode 3, som ikke aktiverer stabiliseringen, før du trykker udløseren ned, således at fotografen kan panorere hurtigt, uden at billedstabilisatoren overkompenserer for bevægelsen.

Objektivet støtter Power Focus (PF), som gør det muligt at skrue på fokusringen og stoppe på en i forvejen indstillet afstand, når man optager film med EOS-1D C eller EOS-1D X.

Den integrerede 1,4x telekonverter øger brændvidden til 280 – 560 mm, men en kontakt på siden. Bruger man objektivet med f.eks. EOS 7 D (APS-C format med 1,6 x), øger brændvidden til 448-896 mm. Da taler vi seriøs tele.

Konverteren klarer også største blænde fra f4.0 til f5.6, når den er aktiveret.

Canon EF 200-400 mm f/4L IS USM Extender 1.4x fakta:

  • Indbygget 1.4x telekonverter for ekstra forstørrelse, når du behøver det.
  • Fotograferer i svagt lys med firetrins billedstabilisator
  • Høj billedkvalitet med linseelementer i fluorit
  • Hurtig autofokus med USM-teknologi
  • Robust konstruktion til brug under barske optageforhold.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye Canon-kameraer til ferien To nye kompakte systemkameraer og to nye zoomobjektiver.
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend