Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Sony ZV-1 går live

Sony-kamera streamer i 4K.

Da Covid-19 sendte tusindvis på hjemmekontor, fandt nogle kloge hoveder ud af, at man kunne bruge et rigtigt kamera som webcam. Så fik man meget bedre billedkvalitet og klarere lyd end med den bærbares indbyggede kamera.

Nu kan man gøre det samme med Sony ZV-1, som er et videokamera i lommeformat.

Sony bejler til influencere Sony ZV-1 er mere et videokamera end et stillbilledkamera. Det er ikke så dumt.

Man downloader ny firmware til kameraet, som plugges i laptoppens USB-port, og så kan man gå live i Teams, på Zoom eller på sociale medier med langt bedre lyd- og billedkvalitet.

Hvis man hører til dem, der også har en Xperia-mobil fra Sony, kan den kobles trådløst sammen med Sony ZV-1 og bruges som sekundær skærm.

Fuld adgang til Lyd & Billede for 3 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 1 uge.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter
Skrevet af

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Redaktionen anbefaler

Læs også

Sony-kamera streamer i 4K.

Sony-kamera streamer i 4K.

Sony-kamera streamer i 4K.

Sony-kamera streamer i 4K.

Sony-kamera streamer i 4K.

Sony-kamera streamer i 4K.

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2020 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.