TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Sony a7R IV opdateres i det stille

Sony opdaterer deres flagskibskameraer.

Opdateringen er så lille, at den næsten sneg sig forbi os i sidste uge. Her lavede Sony en såkaldt stille opdatering af a7R IV og a7R III, som næppe har den store betydning for flertallet, men som alligevel gjorde os nysgerrige.

Touch-skærmen på bagsiden får en opdatering, hvor opløsningen øges fra 1,44 til 2,36 megapixel.

Flagskib til professionelle fotografer Med klassens højeste opløsning er Sonys flagskib et kamera, som mange vil have, men ikke alle har brug for.

Skærmen har stadig samme størrelse – 7,6 cm – og der nævnes ikke noget om bedre touch-funktion, som er et af de få områder, hvor Sonys kameraer har været lidt bagefter konkurrenterne.

Den eneste synlige ændring, bortset fra bedre opløsning, er at Sony-logoet er forsvundet fra skærmkanten, og kameraerne har fået et a til sidst i modelnummeret.

Den øgede opløsning kræver også lidt mere strøm, men batterilevetiden er kun reduceret med ti eksponeringer, ifølge CIPA-tallene.

Desuden har kameraerne fået øget USB-hastigheden til 5 gigabyte.

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.