TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

SmallRig MagicFIZ

SmallRig lancerer følgefokuskontrol til brug for alle kameratyper.

forfatter
Publiceret 28/10/2022 - 10:15

Videoproduktion kræver normalt meget udstyr udover selve kameraet. Se bare på en videoproduktion, hvor der bruges store kamerarigge, og flere operatører og videografer. Det er i lidt større skala, end når du og jeg filmer med en mobiltelefon.

SmallRig MagicFIZ er noget af det udstyr, mange videografer har brug for. Det er en simpel fokusrig, der kan monteres på alt fra små til store professionelle kameraer.

MagicFIZ følgefokussystem fås i tre kategorier: et basissæt, et større med to motorer til fokuskontrol, og endelig er der det kompakte Handgrip-sæt – som fastgøres til riggen på venstre eller højre side, afhængigt af din præference.

SmallRig Magic Fiz Wireless Follow Focus 06 121395
SmallRig Magic Fiz Wireless Follow Focus. Foto: SmallRig

De to andre fokus-sæt kan det samme, men Focus Two Motor kit er mere avanceret, med to motorer til samtidig styring af fokus og blændeåbning eller zoom.

121392 SmallRig Magic Fiz Wireless Follow Focus 5
SmallRig Magic Fiz Wireless Follow Focus. Foto: SmallRig

SmallRig kan styres med en fjernbetjening, der har en rækkevidde på op til 100 meter, og motor, greb og styreenhed har en skærm, som ifølge producenten gør det nemmere at foretage indstillinger, og giver mulighed for en hurtig og flydende arbejdsgang.

De tre versioner af SmallRig Wireless Follow Focus er tilgængelige nu. Danske priser er i skrivende stund ikke fastsat.

WEB 121392 SmallRig Magic Fiz Wireless Follow Focus 9
SmallRig Magic Fiz Wireless Follow Focus. Foto: Smallrig

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+. Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Telezoom til Leica SL Relativt prisvenlig zoom til naturfotografer.
lbpluss
Drone til Reels-videoer En lille detalje gør, at DJI Mini 3 skiller sig ud fra andre droner.
lbpluss
Dette objektiv giver ægte biograffilm Hvordan får Hollywood-film det dramatiske og cinematografiske udseende? Svaret ligger i anamorfiske objektiver. Dette fra Sirui kan mange desuden få råd til.
lbpluss
Lysstærkt portrætobjektiv til Fujifilm Samyang præsenterer det objektiv, Fujifilm mangler.
lbpluss
Glimrende videokamera til proffer Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K G2 er et fabelagtigt kamera for seriøse filmskabere. Men er det ikke lidt for tæt på storebror – også i pris?
Følg Lyd & Billede