TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Sigma 18-50 mm F2.8 DC DN

Superkompakt, lysstærk og billig normalzoom.

forfatter
Publiceret 22/10/2021 - 12:21

De er for længst kendt og ikke mindst anerkendt som en af de bedste tredjepartsproducenter af optik. Derfor tvivler vi ikke på kvaliteten af den nye 18-50 mm F2.8 DC DN fra Sigma.

Den kompakte zoom er tilpasset Sonys systemkameraer i alpha-serien med APS-C billedsensor, men findes også i en version, som passer til Sigmas og Leicas kameraer med L-fatning.

Med et brændviddeområde, som svarer til 27-75 mm, er Sigma-zoomen meget anvendelig som allroundobjektiv.

SIGMA-18-50mm-F2.8-DC-DN-Contemporary-Horizontal-Tele-L-Mount-989x742_2 SIGMA-18-50mm-F2.8-DC-DN-Contemporary-Horizontal-L-Mount-989x742_3
<
>

 

Nærgrænsen er angivet til 12,1 cm på 18 mm, og objektivet, som vejer 290 gram og bare er 75 mm langt, når zoomringen er indstillet til 18 mm, er i butikkerne i løbet af oktober. Prisen er endnu ukendt.

Læs også Det allermindste full-frame-kamera Sigma fp L kan give dig de skarpeste billeder, du nogensinde har set. Alligevel er ikke sikkert, at det er kameraet for dig.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend