Nyhed

Sigma 18-50 mm F2.8 DC DN

Superkompakt, lysstærk og billig normalzoom.
forfatter

De er for længst kendt og ikke mindst anerkendt som en af de bedste tredjepartsproducenter af optik. Derfor tvivler vi ikke på kvaliteten af den nye 18-50 mm F2.8 DC DN fra Sigma.

Den kompakte zoom er tilpasset Sonys systemkameraer i alpha-serien med APS-C billedsensor, men findes også i en version, som passer til Sigmas og Leicas kameraer med L-fatning.

Med et brændviddeområde, som svarer til 27-75 mm, er Sigma-zoomen meget anvendelig som allroundobjektiv.

SIGMA-18-50mm-F2.8-DC-DN-Contemporary-Horizontal-Tele-L-Mount-989x742_2 SIGMA-18-50mm-F2.8-DC-DN-Contemporary-Horizontal-L-Mount-989x742_3
<
>

 

Nærgrænsen er angivet til 12,1 cm på 18 mm, og objektivet, som vejer 290 gram og bare er 75 mm langt, når zoomringen er indstillet til 18 mm, er i butikkerne i løbet af oktober. Prisen er endnu ukendt.

Det allermindste full-frame-kamera Sigma fp L kan give dig de skarpeste billeder, du nogensinde har set. Alligevel er ikke sikkert, at det er kameraet for dig.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.