Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Robuste Pentax-kameraer

Nu kan du vælge mellem tre modeller, dersom du er ude efter et vandtæt og stødsikkert kamera fra Pentax. Det ene med GPS, som registrerer højde, dybde og position.

Skrevet af / 31/01/2013 - 11:06
Robuste Pentax-kameraer

Alle, som har mistet et kamera ved at tabe det på jorden eller i sneen, ved hvor lidt, et kamera kan tåle. Men vælger man et barskere, som WG-serie fra Pentax, behøver man ikke være bange for det.

De nye udgaver af Pentax barske WG-serie er bygget til at tåle flere klø og levere bedre billedkvalitet end tidligere. De kommer i forskellige farver, og vælger man WG-3 GPS, får man integreret GPS, som viser højde, dybde, tryk, kompasretning og position på en skærm på fronten.
wg3gps_green_004
WG-3 med GPS og WG-3 uden GPS (de kommer i to versioner) har en 16 megapixels billedsensor, tåler dybder ned til 14 meter og temperaturer ned til 10 minus grader.

De har også 4 x zoom på 25-100 mm, med lysstyrke f2,0 og indbygget makro eller mikroskopbelysning, som er praktisk, når man fotograferer under vand. WG-3 GPS kan også bruges med trådløs induktionslader, men en induktionslader er ekstraudstyr.

Pentax WG-3 og WG-3 GPS er i butikkerne i slutningen af marts og vil koste henholdsvis 2.500 og 3.000 kroner.
wg10_red_001
En enklere model kaldet WG-10, med 5x optisk zoom og 28 mm vidvinkel, LED-belysning til makro, koster 1.800 kroner.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Kompakt kamera til vlogging

Leica Q3 med triple resolution

Fuji-kamera tilføjer videoblogging

Canon sænker prisen med EOS R100

Kompakt kamera til bloggere

Panasonics længe ventede kamera ankommer til maj

Scroll to Top