TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Robuste Pentax-kameraer

Nu kan du vælge mellem tre modeller, dersom du er ude efter et vandtæt og stødsikkert kamera fra Pentax. Det ene med GPS, som registrerer højde, dybde og position.

forfatter
Publiceret 31/01/2013 - 11:06

Alle, som har mistet et kamera ved at tabe det på jorden eller i sneen, ved hvor lidt, et kamera kan tåle. Men vælger man et barskere, som WG-serie fra Pentax, behøver man ikke være bange for det.

De nye udgaver af Pentax barske WG-serie er bygget til at tåle flere klø og levere bedre billedkvalitet end tidligere. De kommer i forskellige farver, og vælger man WG-3 GPS, får man integreret GPS, som viser højde, dybde, tryk, kompasretning og position på en skærm på fronten.
wg3gps_green_004
WG-3 med GPS og WG-3 uden GPS (de kommer i to versioner) har en 16 megapixels billedsensor, tåler dybder ned til 14 meter og temperaturer ned til 10 minus grader.

De har også 4 x zoom på 25-100 mm, med lysstyrke f2,0 og indbygget makro eller mikroskopbelysning, som er praktisk, når man fotograferer under vand. WG-3 GPS kan også bruges med trådløs induktionslader, men en induktionslader er ekstraudstyr.

Pentax WG-3 og WG-3 GPS er i butikkerne i slutningen af marts og vil koste henholdsvis 2.500 og 3.000 kroner.
wg10_red_001
En enklere model kaldet WG-10, med 5x optisk zoom og 28 mm vidvinkel, LED-belysning til makro, koster 1.800 kroner.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
GH6: Vildt videokamera der også tager stillbilleder Endelig har GH5 fået en afløser. Panasonic Lumix GH6 er et toptrimmet videokamera i stillbilledforklædning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend