Nyhed

Photoshop fornyer og opdaterer

Photoshop til iPad får også flere funktioner.
forfatter

Tiden flyver, når man har det sjovt. I år er det 30 år siden, Photoshop så dagens lys. Det enkle redigeringsprogram har siden udviklet sig til et kraftfuldt værktøj for kreative fotografer og er godt integreret i Adobes Creative Suite- programmer.

Photoshop blev for nylig lanceret til iPad, og trods nogle mangler er det blevet et meget anvendeligt redigeringsprogram til tablet.

Læs vores guide til de fire bedste foto-apps til iPad

Object Selection Tool. (Foto: Skærmskud)

Object Selection Tool

Samtidig med pressemeddelelsen om Photoshops 30-års jubilæum udsender Adobe opdateringer til Photoshop til PC og Mac:

  • Content-Aware-Fill: Foretag endnu flere valg og anvend flere filtre uden at forlade arbejdsvinduet. Det reducerer antallet af klik og giver et hurtigere og mere kontrolleret arbejdsflow.
  • Lens Blur: Gør motivet mere realistisk med mere præcise kanter for uskarp forgrund, baggrund eller endda “mellemgrund” i billedet.
  • Ydelsesforbedringer: Photoshop-platformen er justeret for en mere strømlinet og responsiv oplevelse, som gør det lettere at undgå store filer.
(Foto: Adobe)

iPad-udgaven opdateres også med Type Settings og Object Selection, og Adobe forbedrer også cloud-lagringshastigheden med op til 90 procent.

Læs mere om opdateringerne her.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.