TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Panasonic, Leica og Sigma i alliance

De tre producenter skal udvikle full-frame-kameraer og -objektiver baseret på Leicas SL-fatning.

Leica Camera AG, Panasonic og Sigma kalder det L-Mount Alliance. Et samarbejde om fremtidige spejlløse full-frame-kameraer, objektiver og tilbehør baseret på den bajonetfatning, som Leica har udviklet til deres SL-kamera.

Leica anvender den samme store åbning med den korte registerafstand på Leica CL og TL, hvilket betyder, at kommende objektiver i L-Mount-systemet også kan bruges på disse kameraer.

Hidtil er det kun Panasonic, der har præsenteret et nyt produkt baseret på L-Mount Alliance: Panasonic Lumix S, et spejlløst full-frame-kamera, der kommer i 2019.

Flere produkter under samme paraply forventes, men det kan gå hen og blive forår 2019, før vi ved mere.

 

Se pressemeddelelsen her.

 

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.