TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

OM System LS-P5 laver lydoptagelse i 24-bit og 96 kHz

Olympus hedder nu OM System og lancerer en 24-bits lydoptager til kameraer.

forfatter
Publiceret 24/08/2022 - 15:17

Alle, der har prøvet, ved, at de indbyggede mikrofoner på et kamera har deres klare begrænsninger. En separat mikrofon er altid at foretrække – eller en separat optager, hvis du vil have bedre kontrol over lyden.

Olympus har haft mange af disse, og nu hvor de hedder OM System, fortsætter de med lydoptagerne, der understøtter højopløst lyd. Den nye LS-P5 lanceres under det nye OM System-navn, men bevarer funktioner, vi kender fra Olympus-optagere.

Som f.eks. at optage i 24-bit og 96 kHz, fra tre mikrofoner, der modstår op til 125 dB lydtryk, og har 21 optagemønstre.

Fotografen kan bruge Bluetooth-høretelefoner såsom Monitor, og du kan styre optageren med en app på mobiltelefonen. Optagelserne lavet med PCM, det vil sige samme format som CD’er, kan gemmes som FLAC eller 320 kbps MP3-filer, og lagres på 16 GB intern hukommelse eller på et micro SDXC-hukommelseskort.

Det genopladelige batteri skulle kunne holde til 37 timers optagelse, og LS-P5 kan også bruges håndholdt.

Optageren er allerede til salg nu til en pris på 1.649 kr.

 

895d91de 53f0 4983 ac5b f1cc696a5b83
LS-P5

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Optag god lyd i marken DJI Mic lover kabelfri studielyd i knaphulsmikrofoner.
lbpluss
En helt speciel zoom Sonys nye normalzoom er usædvanlig.
lbpluss
Den fedeste zoom, vi har set 10x ultra-telezoom til fuldformat.
lbpluss
Lumix S5II og S5IIX: Kompakte fuldformatkameraer, vi savler over Panasonics kompakte fuldformatkamera Lumix S5II kan endelig filme med fasebaseret autofokus. S5IIX giver yderligere heftige videofunktioner.
lbpluss
Guide til analoge kameraer At fotografere analogt er enormt populært. Her er de kameraer, vi anbefaler.
Følg Lyd & Billede