Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Løft dine mobiloptagelser til nye niveauer

DJI Osmo Mobile 6 gør dig i stand til at gøre de professionelle kunsten efter, ved at stabilisere dine mobilvideo-optagelser.

Skrevet af / 27/09/2022 - 14:41
Løft dine mobiloptagelser til nye niveauer

(oversættelse i gang)

DJI lancerer nu DJI Osmo Mobile 6, som stabiliserer mobilvideo-optagelserne, så de ligner professionel video til forveksling.

DJI er bedst kendt for sine kameradroner, men laver også stabiliseringsenheder – også kendt som en gimbal. Osmo Mobile 6 er tilstrækkelig lille til at putte i bukselommen, men DJI lover altså at den skal få dine mobiloptagelser til at se “helt fænomenale ud”.

Den nyeste Mobile 6-version har forbedret stabilisering, softwaren skal være forbedret siden sidst, med flere redigeringsmuligheder. Vi loves desuden et mere ergonomisk design, og flere nye funktioner.

Osmo Mobile 6 magnetic clamp
Magnetisk fæste. Foto: DJI

“Lynhurtigt”

Quick Launch-funktionen åbner hurtigt og automatisk den tilhørende Mimo-app, så snart smartphonen sættes på gimbalen, så du er klar til at filme på et øjeblik. Vigtigt, hvis der pludselig opstår en situation, som skal fanges på film.

ActiveTrack 5.0

En anden funktion, ActiveTrack 5.0, består af lynhurtig fokusering på motivet. Kameraet rettes med det samme mod dig selv via selfie-kameraet, “eller mod dit barn, der spiller fodbold på banen.” Dette er for at fokusere på situationen så hurtigt som muligt.

Læs også Tag bedre feriebilleder Få ting bringer minderne til live som gode fotos. Her får du tips til, hvordan dine billeder bliver så gode som muligt.

Let og kompakt

Osmo Mobile 6 vejer mindre end 300 gram, og burde nemt kunne ligge i lommen. Dette skyldes en udtrækkelig teleskopstang.

Tre motorer sikrer stabil video, uden vibrationer og generende bevægelser. Du kan låse forskellige rotationer og bevægelser, så du kan skabe præcis den videoprogression, du er ude efter. Den indbyggede sidehjulsknap giver dig mulighed for at justere for eksempel fokuspunktet eller zoomen på mobilkameraet.

Time lapse, dynamisk zoom, m.m.

Mobile 6 kommer også med en række indbyggede funktioner, såsom time lapse, dynamisk zoom, panoramafotografering og Story Mode, som fuldautomatiserer kamerabevægelser til mere actionfyldte filmoptagelser. Således burde selv begyndere kunne skabe super-stilfulde videoproduktioner.

DJIs to app’er, Mimo og LightCut, skal gøre det enkelt at redigere videoerne direkte på mobilen.

Osmo Mobile 6 oncamera editing
Redigér direkte i app’en. Foto: DJI

DJI Osmo Mobile 6: Tilgængelighed og pris

Osmo Mobile SE er tilgængelige nu, til 1399 kroner. Kan du leve uden teleskopfunktion på håndtaget, fås også Osmo Mobile SE til under tusinde kroner.

Med følger desuden en magnetisk kameraklemme, tripod-stativ, strømkabel, håndledssnor og kamerapose.

Mere info: dji.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nikon Z9 får nye funktioner

Seriøs billedmaskine fra Leica

Gammelt filmformat får en renæssance

Afslører nyt zoomobjektiv

Ekstrem på alle måder

Kan blive umulig at få fat i

Lille, let og lysstærk

Kompakt superzoom til fuldformat

Får længe ventede opdateringer

Lille kamerataske med masser af plads

Hurtigere og mere brugbart flagskib

Kompakt 100 MP kamera fra Hasselblad

0
Scroll to Top