TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Lightroom til M1-Mac’er

Og flere pensler i Adobe Photoshop til iPad.

forfatter
Publiceret 15/06/2021 - 10:25

For ikke længe siden udsendte Adobe en version af Photoshop til Apples M1-processorer, som gav mærkbart hurtigere ydelse på MacBooks med den nye M1-processor.

Nu er turen så kommet til Lightroom Classic, men også Illustrator og InDesign, der desuden opdateres med flere funktioner. Såsom Rotate View i Illustrator.

Men Photoshop Express til mobilen har også fået flere retoucheringsfunktioner, bl.a. rynkefjerning og mulighed for at redigere objekter væk i billederne.

 

En smart ny funktion er muligheden for at fordreje og karikere de billeder, man har taget med mobilen. I eksemplet nedenfor er hovedet drejet med Head Tilt i Photoshop Express.

Photoshop til iPad har fået flere penselværktøjer, som man kan downloade, og man kan lave sine egne, hvis man vil.

 

I Lightroom er der kommet Premium Presets, som er færdiglavede “filter”-funktioner. Nyt er også Edit Collaboration, hvor man kan dele billeder i Lightroom på tværs af platformene Windows, MacOS, iOS og Android.

Sidst, men ikke mindst er Super Resolution, hvor man kan forstørre et billede uden at introducere støj eller pixelering, nu også tilgængeligt i Lightroom-versionerne. Og ikke kun Photoshop.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend