Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Leica SL2-S Reporter

Leica udfordrer sig selv med en speciel version.

Skrevet af / 24/10/2022 - 14:43
Leica SL2-S Reporter

Leica SL2-S Reporter er overhovedet ikke som andre Leica-kameraer. Dette kamera er ikke en ekstra-speciel limited edition for nogle få, men en olivengrøn version af SL2-S, dækket af aramid, og overtrukket med ridsefast lak.

Det hedder SL2-S Reporter, og her er tanken, at kameraet skal være både mere robust og diskret på samme tid. Leicas karakteristiske røde logo er helt udeladt, og det militære look minder mest af alt om Leicas Safari-versioner af R-serien fra 1970’erne.

Leica SL2 S Reporter Ambient03 lowres RGB
Leica SL2 S Reporter. Foto: Leica

Teknisk set er kameraet identisk med SL2-S, med den samme 24 Mp CMOS-BSI full-frame chip, med 4K og C4K video i 10.bit 422.

Den sorte aramidbelægning omkring kameraet er flankeret af lakeret top- og bundcover i fræset aluminium, og kameraet er desuden vejrforseglet med IP54-beskyttelse.

Leica SL2 S Reporter Ambient07 lowres RGB
Leica SL2 S Reporter. Foto: Leica.

Kameraet er også hurtigt, med en optagehastighed på 25 billeder i sekundet, og det kan tage billeder i såkaldt Multishot-tilstand, som producerer filer på op til 96 megapixel.

Leica SL2-S Reporter koster 38.500 kr., og er tilgængeligt hos udvalgte forhandlere inden for kort tid.

Leica_SL2-S_Reporter_back_LoRes-989x656 Leica_SL2-S_Reporter_front_cap_LoRes_RGB-989x656 Leica_SL2-S_Reporter_front_lens_LoRes_RGB-989x656 Leica_SL2-S_Reporter_hero_LoRes_RGB-989x622 Leica_SL2-S_Reporter_top_LoRes_RGB-989x551
<
>
Leica SL2 S Reporter front lens LoRes RGB
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Kompakt kamera til vlogging

Leica Q3 med triple resolution

Fuji-kamera tilføjer videoblogging

Canon sænker prisen med EOS R100

Kompakt kamera til bloggere

Panasonics længe ventede kamera ankommer til maj

Scroll to Top