Nyhed

Leica D-Lux 7 Street Kit

Fås nu med meget tilbehør til en gunstig pris.
forfatter

Det lille Leica D-Lux 7 er en overset perle. Kameraet, som har praktiske 24-75 mm zoom i en kompakt og alsidig indpakning, giver meget bedre billedkvalitet end almindelige kompaktkameraer.

Det skyldes bl.a., at det har en meget større billedsensor i Micro Four Thirds-format, som fanger mere lys.

Nu kommer kameraet i en såkaldt Street Kit-udgave med nyttigt tilbehør inkluderet.

le2b le3b le4b
<
>

Her får man et praktisk håndgreb, der skrues fast i stativgevindet på undersiden, en sort håndledsrem, et ekstra batteri og et smart automatisk objektivdæksel, der åbnes og lukkes, når man tænder og slukker kameraet.

Derudover er D-Lux 7 udstyret med touch-skærm, Bluetooth og Wi-Fi, ligesom det har en 2,8 megapixel elektronisk søger med dioptrijustering samt manuel kontrol over blænde og lukkertid, og man kan hurtigt skifte mellem billedformater fra bredformat til det Instagram-venlige 1:1-format med en lille knap på zoomobjektivet.

Selv om D-Lux 7 kommer som Street Kit, kan det selvfølgelig bruges til meget andet end gadefotografering. Den praktiske størrelse gør det perfekt som rejsekamera, ja, til alt muligt, egentlig.

D-Lux 7 Street Kit er snart tilgængeligt i butikkerne og vil koste 10.500 kroner.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.