TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Kameralavine fra Nikon

Med ni nye modeller er Nikon klar til forårets billeder. Her er vore favoritter blandt Coolpix-kameraerne.

forfatter
Publiceret 30/01/2013 - 11:16

Der er ikke megen tvivl om, at Coolpix S9500 er det mest spændende kamera blandt de ni kompaktmodeller (se billedet øverst). Med 22 x zoom fra 25 mm til 550 mm tele, wi-fi og GPS-logging af billederne har kameraet det meste, man har brug for.

Kameraet er alligevel vældig kompakt og slankt nok til at glide ned i lommen. Det kan overføre billeder direkte til en smartphone eller en tablet, og mobilskærmen kan også bruges som fjernsøger og fjernbetjening til kameraet.

Mens S9500 skal koste 2.590 kroner, når det kommer til salg fra den 21. februar, i sølv, sort, rød eller brunt, vil den enklere udgave, kaldet S9400, i sølv, sort, rød eller hvid, koste 2.190 kroner.
S9400-silver_lower-res
Ikke helt så lækkert, men desto mere robust, er Coolpix AW110. Et kamera, som tåler prygl og er vandtæt til 18 meters dybde. Det skal også kunne modstå konstant brug i 10 minusgrader og er meget godt udstyret.

Blandt andet får man også her glæde af trådløs wi-fi, GPS-logging, men også højde- og dybdemåler, som fortæller hvor højt over eller langt under overfladen, billedet er taget. Fem gange zoom og full 1080 HD-video er selvfølgelig værd at nævne, og ikke mindst at det kommer i camouflage farve, blå, sort eller orange fra 21. februar og vil koste 2.890 kroner.
AW110-group-shot_lower-res
Lad os ikke glemme Coolpix P520. Et superzoomkamera i spejlrefleksdesign, med 42 x zoom på 24 til 1000 mm (!), GPS-logging og mulighed for wi-fi via Nikons trådløse WU-1a sender. P520 er også til salg fra 21. februar til 3.490 kroner.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
GH6: Vildt videokamera der også tager stillbilleder Endelig har GH5 fået en afløser. Panasonic Lumix GH6 er et toptrimmet videokamera i stillbilledforklædning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend