TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
NYHED

Kalibrering for fotografer

Datacolors værktøjskasser skal give bedre billeder.

Det hele kommer i en værktøjskasse, i to versioner. Den ene hedder SpyderX Capture Pro og indeholder værktøjer til kalibrering af kamera, objektiver og skærm. Den anden, SpyderX Studio, er mere rettet mod print og indeholder bl.a. profilering af papir og kalibrering af fotoprinter.

(Foto: Datacolor)

Kufferten med Capture Pro indeholder Spyder LensCal til kalibrering af kamera og objektiver, Cube til hvidbalancekorrektion og raw-filkonvertering, Checkr til farvekalibrering af kamera samt Elite, som er den farvesensor, man bruger til skærmkalibrering.

I Studio-kufferten er der en Cube, en Elite-sensor og Spyder Print (se billede ovenfor), som bruges til kalibrering af printer og profilering af fotopapir.

De to kufferter koster henholdsvis 400 og 500 dollars, men sælges med 20 procent rabat under introduktionstilbuddet, der gælder frem til den 14. juli 2019.

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Lyd & Billede