TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Hurtige kompakte

Casios nye duo tager automatisk flere billeder i hurtig rækkefølge, således at du kan vælge det bedste efterfølgende.

forfatter
Publiceret 01/02/2013 - 11:27

Små kameraer går der 13 af på dusinet, men Casios kameraer har udmærket sig ved meget god batteritid og hurtig reaktionsevne. Det gælder også for Exilim EX-ZR700 og ZR400 til henholdsvis kr. 2.499 og kr. 1.999.

For eksempel kan Triple Shot-funktionen tage tre billeder i serie på én gang, når du trykker på udløseren, således at du ikke går glip af et pletskud.

Style: "シャープ80"

ZR700 har 18 x zoom fra 25 mm vidvinkel med billedstabilisator, og begge kameraer har fået Casios nye EXILIM Engine HS III billedprocessor med to processorkerner. Som er i stand til at vise billederne, du netop har taget, på skærmen i et lille hjørne, mens resten af skærmen er fri til at vise søgerbilledet, så du er klar til at tage næste billedede.

Kameraet kan også tage billeder i 6 bps serieoptagelse eller helt op til 30 billeder/s med AF-CS kontinuerlig autofokus under serieoptagelse, og begge kameraer kan bruge FlashAir hukommelseskort, med trådløs overførsel af billeder til en smartphone eller tablet.

Batteritiden på ZR700 er opgivet til 470 eksponeringer per opladning, og ZR400, som har kortere 12,5 x zoom fra 24 mm vidvinkel, kan tage op til 515 billeder per opladning.

Style: "シャープ80"

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend