Nyhed

Fujifilm instax mini 40

Lanceres sammen med ny film i kontaktkopi-design.
forfatter

Bare for at gøre forvirringen komplet, så er Fujifilm instax mini 40 et redesign af den allerede eksisterende miniudgave af Fujifilms instant-kameraer.

Hvilket betyder, at der under det klassiske retro-design befinder sig et instant-kamera med 35 mm brændvidde, fuldautomatisk eksponering, indbygget blitz og et lille selfie-spejl ved siden af objektivet.

Det er et meget enkelt kamera med gennemsigtssøger og en smart funktion til at tage nærbilleder. Bare træk forsigtigt i linsen, når kameraet er tændt, for at kunne tage nærbilleder.

Sammen med kameraet, som vil koste 699 kroner, lanceres også en ny filmvariant, “Contact Sheet”, hvor rammen rundt om ligner de gamle kontaktkopier, man ofte lavede af filmstrimler.

De kommer i pakker a ti, der koster 79 kroner, og udvider udvalget af instant-film til instax-serien.

Kameraet og filmpakken kan købes fra den 21. april.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.