Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Fujifilm Instax Mini 12 i farver

Løser et kendt problem

Skrevet af / 17/03/2023 - 10:49
Fujifilm Instax Mini 12 i farver

Fujifilm Instax Mini 12 er en opdateret version, som løser et problem, mange af den type kameraer har. Problemet opstår, når man vil tage et nærbillede.

Det skyldes, at når du ser gennem søgeren og flytter kameraet tættere på motivet, opstår der en forskydning – en parallaksefejl – hvilket betyder, at billederne ikke udskrives med nøjagtig samme billedformat som i søgeren.

På Fujifilm Instax Mini 12 kompenserer søgeren for den forskydning, der opstår, når du drejer objektivet til makroindstillingen.

Foto: Fujifilm

Kameraet er på vej i butikkerne, i flere farver, og det bruger Fujifilm Instax Mini-film, som giver billeder i handy kreditkortstørrelse. Det har indbygget blitz, automatisk eksponering, en nærgrænse på 30 cm og bruger standard AA-batterier.

Prisen er opgivet til 699 kroner.

 

 

 

 

Årets bedste kameraer 2022-2023

Før du vælger nyt kamera

For at finde det rette kamera, skal man først definere, hvad det primært skal bruges til.

Læs mere
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjakt.se

Den bedste budget-streamer

Blændende highend-højttalere

Pladespiller helt i top

Scroll to Top