Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Fjernstyr videooptagelsen med Soloshoot

Med det helautomatiske kamerastativ Soloshoot har du ingen brug for en kameramand. Den passer på optagelsen, og lader dig have hænderne fri til andre gøremål.

Skrevet af / 19/11/2013 - 15:43
Fjernstyr videooptagelsen med Soloshoot

For eksempel kan du filme dig selv, mens du øver dit golfsving eller fordriver tiden med andre ting, som du ønsker at dokumentere med video. Soloshoot koster ca. 3.500 kr og er et motoriseret modul, som sidder på kamerastativet og følger dine bevægelser. Det kan bruges af alle, og er også egnet til at filme idrætsudøvere, eller andre, som driver gentaget træning.

Det betyder, at Soloshoot passer fint for idræsklubber og skoler, men også til privat brug, de steder hvor man mangler en automatiseret kameramand.

Soloshot-dame-som-soler-seg

Alle kameraer og videokameraer kan bruges, og vintersportsudøvere kan træne på backflip eller 360, og se optagelsen senere. Når man starter Soloshoot, følger det dine bevægelser dine fra 15 til 600 meters afstanda fra stativet. Soloshoot kan rotere med maksimalt 40 grader pr. sekund, hvilket er rigeligt til actionfyldte optagelser.

I følge Soloshoot har man testet følgefunktion på en bil, som kørte 250 km/t. Det indbyggede batteri varer i solid fem timer, og en LED lyser for at vise, at Soloshoot er tændt. Kameraet kan låses fast til stativet, og stativet kan låses fast til et fast objekt i nærheden med et låsekabel, så dit foto-rig ikke bliver snuppet af uhæderlige folk, mens du dyrker actionsport 600 meter væk.

SOLOSHOT-med-kamera

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Lysstærk og let 50 mm

Superzoom som kan alt

Nye versioner af en af vores favoritter

Verdens fedeste instant-kamera?

Nikon Z9 får nye funktioner

Seriøs billedmaskine fra Leica

Gammelt filmformat får en renæssance

Afslører nyt zoomobjektiv

Ekstrem på alle måder

Kan blive umulig at få fat i

Lille, let og lysstærk

Kompakt superzoom til fuldformat

0
Lyd & Billede
Scroll to Top