TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Endnu bedre actionkameraer fra GoPro

GoPro fordobler kraften i deres Hero 3 actionkameraer og placerer dem helt i front.

forfatter
Publiceret 19/10/2012 - 12:42

GoPro har krympet deres Hero-kameraer. Actionkameraerne i Hero 3-familien er 30 procent mindre og 25 procent lettere end Hero 2. Men processeringsskraften er fordoblet for endnu bedre billeder, specielt under hurtige bevægelser.

Opløsning
Opløsningen er valgbar mellem 720p/120fps, 1080/60fps og helt op til 1440p/48fps (1440p = 2560 x 1440 pixels). Faktisk går det endnu længere, helt op til 4K, men da bare med 12 fps. Så kan man spørge sig selv, om man kan bruge det til noget særligt. Stillbilleder med 12 megapixels opløsning klarer kameraet derimod med op til 30 billeder i sekundet! Uden lyd.

Hero 3: Black Edition markedsføres som verdens mest alsidige kamera, med indbygget Wi-Fi (fjernbetjening medfølger) og støtte for GoPro App til iPhone og iPad.

Brugsområder
Kameraet er rettet mod personer, der ønsker at filme i ekstreme omgivelser. Brug det som hjelmkamera, når du kører motorcykel eller bil, cykler eller slalom nedover fjeldsiden. Sæt det på spidsen af surfbrættet, eller tag det med dig, når du dykker.

gopro.com

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
GH6: Vildt videokamera der også tager stillbilleder Endelig har GH5 fået en afløser. Panasonic Lumix GH6 er et toptrimmet videokamera i stillbilledforklædning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend