TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Endnu bedre actionkameraer fra GoPro

GoPro fordobler kraften i deres Hero 3 actionkameraer og placerer dem helt i front.

forfatter
Publiceret 19/10/2012 - 12:42

GoPro har krympet deres Hero-kameraer. Actionkameraerne i Hero 3-familien er 30 procent mindre og 25 procent lettere end Hero 2. Men processeringsskraften er fordoblet for endnu bedre billeder, specielt under hurtige bevægelser.

Opløsning
Opløsningen er valgbar mellem 720p/120fps, 1080/60fps og helt op til 1440p/48fps (1440p = 2560 x 1440 pixels). Faktisk går det endnu længere, helt op til 4K, men da bare med 12 fps. Så kan man spørge sig selv, om man kan bruge det til noget særligt. Stillbilleder med 12 megapixels opløsning klarer kameraet derimod med op til 30 billeder i sekundet! Uden lyd.

Hero 3: Black Edition markedsføres som verdens mest alsidige kamera, med indbygget Wi-Fi (fjernbetjening medfølger) og støtte for GoPro App til iPhone og iPad.

Brugsområder
Kameraet er rettet mod personer, der ønsker at filme i ekstreme omgivelser. Brug det som hjelmkamera, når du kører motorcykel eller bil, cykler eller slalom nedover fjeldsiden. Sæt det på spidsen af surfbrættet, eller tag det med dig, når du dykker.

gopro.com

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+. Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Telezoom til Leica SL Relativt prisvenlig zoom til naturfotografer.
lbpluss
Drone til Reels-videoer En lille detalje gør, at DJI Mini 3 skiller sig ud fra andre droner.
lbpluss
Dette objektiv giver ægte biograffilm Hvordan får Hollywood-film det dramatiske og cinematografiske udseende? Svaret ligger i anamorfiske objektiver. Dette fra Sirui kan mange desuden få råd til.
lbpluss
Lysstærkt portrætobjektiv til Fujifilm Samyang præsenterer det objektiv, Fujifilm mangler.
lbpluss
Glimrende videokamera til proffer Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K G2 er et fabelagtigt kamera for seriøse filmskabere. Men er det ikke lidt for tæt på storebror – også i pris?
Følg Lyd & Billede