TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

DJI Mavic 3 og DJI Mavic 3 Cine

DJI Mavic 3 kommer i to versioner.

forfatter
Publiceret 08/11/2021 - 17:37

Den nye version af DJI’s Mavic-drone kommer i to versioner, begge med to kameraer.

Det ene har en Hasselblad-mærket 20 megapixel 4/3-tommer CMOS-billedsensor og en brændvidde svarende til en 24 mm f/2.8 vidvinkel. Det andet er placeret ovenover og har en 12 megapixel ½ tommes CMOS-billedsensor og en telebrændvidde på 162 mm f/4.4.

Hvis man kombinerer optisk og digital zoom, får man op til 28x zoom med denne løsning.

(Foto: DJI)

Man kan optage 10 bit D-Log-video i 5,1K med 50 fps eller 4K med hele 120 fps og 1080p HD med 200 fps. Mavic 3 Cine kan desuden optage video i ProRes 422 HQ op til 3772 Mbit/s og lagre på en intern 1 terabyte SSD.

Læs også DJI Air 2S: Hobbydrone for viderekomne DJI’s seneste hobbydrone er den, man skal vælge, hvis billedkvaliteten er vigtig.

Flyvetiden er øget til 46 minutter, en forbedring i forhold til Mavic 2, og rækkevidden er opgivet til 15 km.

(Foto: DJI)

Mavic 3 leveres med en standard fjernbetjening, mens Cine-udgaven kommer med den mere avancerede Pro-fjernbetjening, som ses på billedet ovenfor.

Prisen for DJI Mavic 3 er opgivet til 16.490 kroner, Cine-udgaven til 37.490 kroner og førstnævnte i Fly More Combo-udgave med mere udstyr (billedet nedenfor) til 21.990 kroner.

(Foto: DJI)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend