TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

DJI Mavic 3 og DJI Mavic 3 Cine

DJI Mavic 3 kommer i to versioner.

forfatter
Publiceret 08/11/2021 - 17:37

Den nye version af DJI’s Mavic-drone kommer i to versioner, begge med to kameraer.

Det ene har en Hasselblad-mærket 20 megapixel 4/3-tommer CMOS-billedsensor og en brændvidde svarende til en 24 mm f/2.8 vidvinkel. Det andet er placeret ovenover og har en 12 megapixel ½ tommes CMOS-billedsensor og en telebrændvidde på 162 mm f/4.4.

Hvis man kombinerer optisk og digital zoom, får man op til 28x zoom med denne løsning.

(Foto: DJI)

Man kan optage 10 bit D-Log-video i 5,1K med 50 fps eller 4K med hele 120 fps og 1080p HD med 200 fps. Mavic 3 Cine kan desuden optage video i ProRes 422 HQ op til 3772 Mbit/s og lagre på en intern 1 terabyte SSD.

Læs også DJI Air 2S: Hobbydrone for viderekomne DJI’s seneste hobbydrone er den, man skal vælge, hvis billedkvaliteten er vigtig.

Flyvetiden er øget til 46 minutter, en forbedring i forhold til Mavic 2, og rækkevidden er opgivet til 15 km.

(Foto: DJI)

Mavic 3 leveres med en standard fjernbetjening, mens Cine-udgaven kommer med den mere avancerede Pro-fjernbetjening, som ses på billedet ovenfor.

Prisen for DJI Mavic 3 er opgivet til 16.490 kroner, Cine-udgaven til 37.490 kroner og førstnævnte i Fly More Combo-udgave med mere udstyr (billedet nedenfor) til 21.990 kroner.

(Foto: DJI)

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+. Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Telezoom til Leica SL Relativt prisvenlig zoom til naturfotografer.
lbpluss
Drone til Reels-videoer En lille detalje gør, at DJI Mini 3 skiller sig ud fra andre droner.
lbpluss
Dette objektiv giver ægte biograffilm Hvordan får Hollywood-film det dramatiske og cinematografiske udseende? Svaret ligger i anamorfiske objektiver. Dette fra Sirui kan mange desuden få råd til.
lbpluss
Lysstærkt portrætobjektiv til Fujifilm Samyang præsenterer det objektiv, Fujifilm mangler.
lbpluss
Glimrende videokamera til proffer Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K G2 er et fabelagtigt kamera for seriøse filmskabere. Men er det ikke lidt for tæt på storebror – også i pris?
Følg Lyd & Billede