Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

DJI Avata 2 FPV-drone

Bedre billeder og længere flyvetid.

Skrevet af / 12/04/2024 - 12:33
DJI Avata 2 FPV-drone

De kaldes FPV-droner (First Person View) og giver dig kameravinklen fra dronen live i et par briller (goggles), som du har på. Med den nye Avata 2 fra DJI kan du lave videooptagelser, som ikke er så nemme at opnå med en almindelig drone.

Foto: DJI

Med DJI Goggles 3 ser du, hvad kameraet på dronen ser. Det gør det lettere at følge f.eks. en skiløber, surfer eller mountainbiker, og dronen kan dykke, flippe og rulle, mens den optager. Luftakrobatikken styres med RC Motion 3-joysticket, hvor du kan vælge 360-graders flip eller roll og 180-graders drifting omkring motivet.

Brillerne, der hedder DJI Goggles 3, har justerbare dioptrier til fokusering med to mikro-OLED-paneler med 10-bit farver og en opdateringshastighed på op til 100 Hz.

På ydersiden af brillerne er der små kameraer, så du også kan se omgivelserne omkring dronen – Real World Pip (Picture in picture), hvilket giver operatøren meget mere kontrol, end hvis de kun ser kamerafeedet.

RockSteady billedstabilisator

Foto: DJI

Kameraet bruger en ny 1 / 1,3-tommer 12-megapixel CMOS-billedsensor og har en billedvinkel på hele 155 grader. Med dronens RockSteady-billedstabilisator vibrerer kameraet heller ikke, og med gyroflow kan du stabilisere optagelserne endnu mere under redigering.

Fly More Combo

Foto: DJI

Dronen har også DJI’s turtle mode, som vender dronen rundt, hvis den falder på ryggen, så den kan flyve videre eller vende hjem. Sikkerheden er varetaget med en knap på styrepinden, som stopper dronen, hvis det er nødvendigt. Flyvetiden er opgivet til 23 minutter, og med Fly More Combo følger tre batterier og en hurtigoplader.

Avata 2 med Goggles 3 og RC Motion 3. Foto: DJI

Video kan gemmes internt på et 46 GB hukommelseskort, som kan rumme cirka 90 minutters 1.080p / 60fps-video. Dronen kan sende videostrømmen live fra op til 13 kilometers afstand i en billedkvalitet på 1.080p / 100fps HD med en bitrate på op til 60 Mbps.

Pris

DJI Avata 2 fås som Fly More Combo med Goggles 3, RC Motion 3 og et batteri til en pris på 7.699 kroner og inkluderer DJI Avata 2, DJI Goggles 3 og DJI RC Motion 3. Med tre batterier, en tovejs opladningshub og taske koster pakken 9.299 kroner.

Foto: DJI
Læs også Som at sidde i cockpittet Du kan optage fantastiske videoer med denne drone, men først skal du lære at flyve.
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Endelig mere optik til Canon

Kraftfuld retro-blitz

DJI giver manuelle objektiver autofokus

Prof-video på iPhone

Lysstærk og kompakt zoom

Først med 8K-video

Fleksibel monopod

Panasonic opgraderer Lumix S5IIX

Flyv drone med stick og goggles

Lysstærk og let 50 mm

Superzoom som kan alt

Nye versioner af en af vores favoritter

Lyd & Billede
Scroll to Top