TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Capture One Pro bliver hurtigere

Mærkbart hurtigere på Mac med M1-processor.

forfatter
Publiceret 07/04/2022 - 14:19

Når software opdateres, handler det sædvanligvis om mindre rettelser, lidt ændret funktionalitet og bedre ydelse. Hos Phase One, der udvikler billedredigering for viderekomne i form af Capture One, har man også indarbejdet den øgede ydelse fra Apples M1-processorer. Som bruges i alle Mac’er siden 2021.

Grundlæggende funktioner som f.eks. åbning af billeder, rendering og masker skal være mærkbart hurtigere. Fotografer, der bruger kameraer med Fujifilms X-Trans CMOS-billedsensor, burde ligefrem mærke en 100 procent forbedring i ydelsen.

MicrosoftTeams image 12

Keystone (linjekorrektion) har fået en ny værktøjspalet, der skal være meget nemmere og hurtigere at arbejde med. Der er også lavet forbedringer på beskæringspaletten, som er blevet mere intuitiv, ligesom auto-rotation er forbedret, og undermenuen (Drop-down Menu) har fået et mere overskueligt design, der giver et bedre overblik.

Nu kan man også vælge, hvordan billederne skal sorteres under import, og live-sessions, hvor man inviterer andre, såsom en kunde, til at gennemgå billeder, er blevet forlænget til 14 dage.

Capture One Pro kan findes her, og man kan downloade en prøveversion, før man køber.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Optag god lyd i marken DJI Mic lover kabelfri studielyd i knaphulsmikrofoner.
lbpluss
En helt speciel zoom Sonys nye normalzoom er usædvanlig.
lbpluss
Den fedeste zoom, vi har set 10x ultra-telezoom til fuldformat.
lbpluss
Lumix S5II og S5IIX: Kompakte fuldformatkameraer, vi savler over Panasonics kompakte fuldformatkamera Lumix S5II kan endelig filme med fasebaseret autofokus. S5IIX giver yderligere heftige videofunktioner.
lbpluss
Guide til analoge kameraer At fotografere analogt er enormt populært. Her er de kameraer, vi anbefaler.
Følg Lyd & Billede