TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Canon PowerShot PX bruger kunstig intelligens

Tager billeder, mens du laver noget andet.

forfatter
Publiceret 02/11/2021 - 22:23

Hvis du ofte har følelsen af, at du gik glip af noget til festen i går, kan det være, du skulle have haft et Canon PowerShot PX. Det er et kamera ganske ulig det meste andet, og at det ligner lidt et overvågningskamera, er måske ikke helt tilfældigt.

Der er nemlig tale om er et lille, bærbart kamera, som man kan sætte op, hvor man vil, og så tager det billeder og video af alle til festen. Helt af sig selv.

Sony lavede noget lignende for et par år siden, hvor de satte et kamera i en motoriseret dock, og så roterede den kameraet, indtil autofokus registrerede et ansigt, og – klik! – så havde man et billede.

Canon-kameraet gør meget af det samme og kan forevige fester, bryllupper og andre sociale begivenheder, uden at man selv behøver at involveres i fotograferingen.

Man sætter PowerShot PX et passende sted, tænder for det og vælger, om man vil have kameraet til at styre det hele selv, eller man vil betjene det via PowerShot PX-app’en. Som også bruges til at indstille kameraet.

PXt tager billeder i 11,7 megapixel opløsning – eller 1080p HD-video i 60 fps – og kan styres med stemmekommandoer, uden at man behøver at røre ved kameraet. Det har et 19-57 mm objektiv, der zoomer ind, når det er nødvendigt, og kan rotere 340 grader vandret og 110 grader lodret. Det burde kunne dække et stort område. Indendørs eller udendørs.

PC-brugere kan også anvende kameraet som webcam med Wireless Webcam Utility installeret.

Canon PowerShot PX kommer til salg i løbet af november og koster 3.670 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend