TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Canon lancerer Instagram-kamera

Se her, et Canon-kamera, som kobles trådløst til din smartphone og giver dig bedre billedkvalitet, samtidig med at du kan dele billederne på nettet, lige så nemt som før.

forfatter
Publiceret 08/01/2013 - 03:08

Det er først og fremmest billedkvaliteten, det handler om. Canon PowerShot N ser måske ud som et IXUS-kamera, som er krympet i vask, men har en 12 megapixels CMOS-billedsensor og 8 x zoom fra 28 mm vidvinkel, som skal give dig meget bedre billedkvalitet end kameraet på din smartphone.

Du kan også logge, hvor billederne er taget med GPS-data fra mobilen og sende billederne trådløst til din smartphone. Således at du kan uploade billederne, der hvor du ønsker, såsom Facebook, Flickr eller Instagram.

Billederne på den trykfølsomme skærm dukker op på din smartphone bare sekunder efter, og man kan også overføre videoklip i HD-kvalitet, næsten i realtid, hvis man ønsker det.

Med Creative Shot-indstillingen kan man lagre billederne i fem eksemplarer, hvor man kan vælge dem efterfølgende og selv lægge forskellige kreative filtereffekter på, omtrent som i Instagram-app´en på mobilen.

Kameraet, som måler 78,6 x 60,2 x 29,3 mm, når det er slukket, er ikke i butikkerne før i april og skal koste 2.500 kroner.

PowerShot N:
·  Creative Shot
·  Unikt design
·  8x zoom, 28 mm objektiv; Intelligent billedstabilisering
·  HS System: 12,1 MP CMOS-sensor, DIGIC 5
·  Wi-Fi; GPS via mobil
·  Mobile Device Connect-knap
·  “Any Way Up”-betjening; trykfølsom skærm med vippefunktion
·  Full HD videooptagelse
·  Hybrid Auto; Smart Auto (58 motiver)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend