Nyhed

Canon IVY REC

Canons actionkamera er lidt ud over det sædvanlige.
forfatter

Canon IVY REC er et lille alternativ til GoPro-kameraerne for dem, der ikke har brug for at montere det nogen steder. Det lille kamera er snarere lavet til at have med i en lomme eller i rygsækken, og det er både vandtæt og stødsikkert.

Det er også simpelt – sigt og skyd – og kan optage video i Full HD-kvalitet.

(Foto: Canon)

Desuden har det Bluetooth og Wi-Fi for trådløs overførsel til mobilen plus en 13 megapixel billedsensor indeni. Med en app kan den også fjernstyres med Canon Mini Cam App, og det kan oplades via USB med mobilopladeren.

Canon siger, at kameraet kan tåle to meters dybde i op til 30 minutter samt fald fra to meters højde. Rimelig robust, altså.

(Foto: Canon)

Billederne og optagelserne gemmes på microSD-kort, og observante læsere har sikkert bemærket, at kameraet har en lille “hank”, der også fungerer som rammesøger. To funktioner i én, altså, og hanken kan fastgøres på tasken, på redningsvesten, ja, snart sagt hvor som helst.

(Foto: Canon)

Canon-kameraet fås i lyserød, grøn, blå og grå, og har meget enkel betjening. Et lille programhjul på bagsiden og en udløserknap er alt, hvad man behøver at forholde sig til.

Canon siger desværre ikke noget om pris og tilgængelighed, men det bliver næppe særlig dyrt.

(Foto: Canon)

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.