TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Kamera til al slags vejr og superzoom

Sony har fornyet kameraparken og lancerer tre modeller til tre forskellige målgrupper. Kamera til al slags vejr, 50 x ultrazoom og kompakt 20 x superzoom.

forfatter
Publiceret 25/02/2013 - 09:53

Det barskeste af dem er Cypershot TX300 med 5 x zoom og 18 MP, som er vandtæt til 10 meters dybde og tåler både minusgrader og hård kontakt med jorden. Det superslanke TX300, til 2.700 kroner, har en funktion kaldet forstørrelsesglas. Som giver ekstrem makro med hele 15 x forstørrelse. Her får du også en LED-lampe, som kan tændes, når man skal lyse op under vand eller behøver lys til videooptagelse.

DSC_TX30__Black_Left-1200

For alle, som vil have en kompakt rejseledsager, men ikke behøver et kamera til al slags vejr, frister Sony med 18 MP-modellen Cypershop WX300. Ikke bare er det udstyret med batteri med god kapacitet på 500 eksponeringer mellem hver opladning, det har også 20 x zoom fra et dyrt objektiv, som foldes ind i kameraet, når man slukker for strømmen.

WX300, som koster 2.600 kroner, har også integreret trådløs tilslutning, således at man kan styre kameraet fra smartphonen eller overføre billeder og video trådløst fra kameraet til mobilen.

WX300_Black_Front-1200

Cypershot HX300, med 20 MP, er et ganske andet kamera. Det ligner et spejlreflekskamera, men er betydeligt mindre og lettere. Her får man ikke mindre end 50 x zoom, fra 24 til 1200 mm! Fra god vidvinkel til tele med spionkvaliteter.

HX300_Front

HX300V til 3.800 kroner, og de andre to, har alle sammen optisk billedstabilisator og forbedret autofokus. Som skal være specielt meget hurtigere på telebrændvidden end i tidligere Cybershot-modeller.

De tre nye Sony-modeller er tilgængelig i maj 2013.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
GH6: Vildt videokamera der også tager stillbilleder Endelig har GH5 fået en afløser. Panasonic Lumix GH6 er et toptrimmet videokamera i stillbilledforklædning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend