TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Adobe lancerer Photoshop i skyen

Næste udgave af Adobe Photoshop kaldes CC for Creative Cloud og bliver en abonnenttjeneste med lagring i skyen, selvsagt også med en mængde nye funktioner.

forfatter
Publiceret 08/05/2013 - 15:41

Sammen med den nye Photoshop CC, eller PS8, som den også kaldes, lanceres der også anden software i Adobes Creative Suite i nye versioner. Alle med månedsabonnement og lagring i skyen, inkluderet en mængde nye funktioner og forbedringer.

For fotografer er det Adobe Photoshop CC, som er den allervigtigste softwaredel i Creative Suite, og man kan abonnere kun på Photoshop CC, uafhængig af de andre programmer i Creative Suite.

Det bliver ikke længere muligt at købe en fysisk installations-cd af Photoshop CC.

Blandt nyhederne er udvidet 3D-funktionalitet, smartere opskalering af billederne, opskalering af små billeder til større filstørrelse billedflader og kompensering for bevægelsesuskarphed og bedre råfilkonvertering.

Adobe-Photoshop-CC-1367863937-0-0

Blandt 20 andre forbedringer og nye funktioner er kompensering af bevægelsesuskarphed en spændende nyhed. Den skal gøre det muligt at vælge uskarpe områder og genvinde data i billedet, således at man får et skarpere objekt i billedet.

ShakeReduction-CC

De mange nye funktioner vil vi bruge mere tid på at gennemgå i en kommende test af Photoshop CC.

Indtil da finder man mere info med videoer her.

Fra pressemeddelelsen:

Nye funktioner i Photoshop CC:

  • Photoshop CC´s mange nyheder bidrager til en mere effektiv hverdag, hvor kreativiteten får frit spil. Avancerede funktioner forenkler arbejdsflowet, enten man ønsker at gøre billederne mere perfekte, designe til online- eller offline-medier eller lave noget i 3D/video.
  • Flere nye værktøjer introducer nogle af de mest avancerede billedskarphedsteknologier. Det nye værktøj Camera Shake Reduction analyser og korrigerer uskarphed som følge af kamerabevægelser. Smart Sharpen bruger adaptive sharpening-algoritmer, så støj og halo-effekter minimeres. Billeder kan forstørres helt op til reklameplakat størrelse uden at blive kornede.
  • Adobe Camera 8 Raw giver Photoshop CC tre nye alternativer indenfor fotoredigering. Med Advanced Healing Brush kan fotografer ”kurere” eller ”lappe” på billeder med et pennestrøg. Radial Gradient har avancerede kontrolmuligheder, så man skaber opmærksomhed på billedets fokus uden at tilføje en standardvignet. Upright retter automatisk horisonter op og giver et rigtigt perspektiv uden at ødelægge billedet. Redigering med Camera Raw kan gøres i alle lag eller i en fil i Photshop CC.
  • Det er nu muligt at oprette rektangler med afrundede hjørner og at justere størrelsen når som helst. Man kan også vælge flere stier, forme og vektorer på en gang, således at man får et hurtigt og nemt arbejdsflow, når man arbejder med flere objekter.
  • Photoshop CC er det første Adobe-program til Mac og Windows, som kan bruges til at overføre filer direkte til Behance, så arbejde oprettet i Photoshop CC umiddelbart kan deles med andre kreative og åbne for tilbagemeldinger. Behance er verdens ledende kreative netværk med over 1,4 millioner medlemmer.
  • Med Photoshop CC får man alle de seneste funktioner medlemmer af Creative Cloud har haft i løbet af det sidste år, inkluderet støtte for Smart Object for Blur Gallery og Liquify-effekter, Conditional Action og CSS-støtte for hurtigere web-design.
  • Adobe lancerer snart et nyt arbejdsflow fra Photoshop CC til Edge Reflow CC. Dette gør det nemmere at skabe webdesign i Photoshop for herefter at lave det om til et ”responsive” web-design, som kan ses på alle typer enheder.

Medlemskab, tilgængelighed og priser
Creative Cloud-medlemmer kan umiddelbart downloade de nyeste versioner af Creative Cloud-programmerne, når de bliver tilgængelige i juni. Creative Cloud for Teams giver, foruden et almindeligt medlemskab, 100 GB lagringsplads og en række centralt styrerede administrationsfunktioner.

Før og efter opskalering.
Før og efter opskalering.

 

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
GH6: Vildt videokamera der også tager stillbilleder Endelig har GH5 fået en afløser. Panasonic Lumix GH6 er et toptrimmet videokamera i stillbilledforklædning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend