Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Viaplay med ny Jens Lapidus-serie

Den nordiske streamingtjeneste vil nu lave en serie baseret på bogen Paradise City.

Skrevet af / 03/06/2023 - 11:05
Viaplay med ny Jens Lapidus-serie

Viaplay har startet produktionen af ​​en ny thrillerserie baseret på Jens Lapidus’ (Snabba Cash) bestsellerroman Paradise City (2021).

Det internationale thrillerdrama Paradise City bliver Viaplays næste store satsning med skuespillerne Alexander Abdallah og Julia Ragnarsson i hovedrollerne.

Serien foregår i Sverige i den nærmeste fremtid.

En stadig eskalerende kriminalitet og adskillelse har ført til, at der er bygget mure omkring de udsatte områder, og disse lokalsamfund holdes adskilt for at beskytte resten af ​​samfundet. Det største område er Järva, også kendt som Paradise City.

Jens Lapidus, “Paradise City” (Foto: Viaplay)

Da den populære indenrigsminister skal holde sin valgtale i Järva, sker det utænkelige: Optøjer bryder ud, skud affyres, og hun bliver bortført af maskerede mænd. Det fører til store optøjer og sammenstød, og en politisk krise er nært forestående.

Læs også Nu er traileren til finalesæsonen af Jack Ryan her. Nu er traileren til den sidste sæson af Jack Ryan her.

Emir (Alexander Abdallah) var engang en legendarisk MMA-kæmper, som nu står til fængsel på livstid.

Fredrijka Falck (Julia Ragnarsson) er den SÄPO-agent, der har fået den afgørende opgave at finde den kidnappede indenrigsminister. Hun giver Emir et ultimatum: Hvis han vil se sin datter igen, må han infiltrere i Järva og hjælpe med at finde den forsvundne minister.

Indspilningen er allerede godt i gang i både Stockholm og Vilnius.

Paradis City_1 (1) Paradis City_1 (2) Paradis City_1 (3) Paradis City_1 (4)
<
>
Paradise City (Foto: Viaplay)

 

Det er 17 år siden, Jens Lapidus fik sit internationale gennembrud med Snabba Cash (som blev en af 00’ernes bedst sælgende og mest omtalte bøger), en roman om den økonomistuderende JW Westlund, som levede et intenst dobbeltliv med den ene fod plantet i det blaserte, poshy Stureplansmiljø og den anden fod solidt plantet i Stockholms kriminelle underverden.

Romanen blev en Netflix-serie i 2021.

I forbindelse med annonceringen af ​​Paradise City udtaler skuespillerinden Julia Ragnarsson:

Det er utrolig sjovt at være en del af dette projekt. Denne rolle er meget anderledes end tidligere roller, jeg har spillet, hvilket gør den meget spændende og udfordrende. Det bliver fysisk krævende, og Alexander Adallah er en fantastisk skuespiller, som jeg ser frem til at spille med.

Paradise City vil bestå af seks afsnit. Fenar Ahmad er instruktør og manuskriptforfatter er Björn Paqualin.

Læs også Hurtige narkopenge Serieversionen af den svenske filmsucces Snabba Cash byder på mere af det samme i et hæsblæsende, men efterhånden repetitivt tempo.

Lapidus selv er begejstret og udtaler:

Bogen “Paradise City” er et forsøg på at fortælle en historie om vores tid. Jeg er glad for, at det nu bliver til en tv-serie på Viaplay og jeg har stor glæde af at være tæt på manuskriptprocessen og alle andre forberedelser. Mit indtryk er, at Paradis City kommer til at blive en af ​​de bedste svenske serier i moderne tid, siger Jens Lapidus.

Paradise City (Foto: Viaplay)

Paradise City er produceret af Strive Stories i samproduktion med Viaplay og i samarbejde med Paprika Studios. Producere fra Strive Stories er Nicklas Wikström Nicastro (Snabba Cash) og Caroline Landerberg, og Jens Lapidus er executive producer.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Scroll to Top