Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Se trailer – Tom Clancy’s Jack Ryan, sæson 4

Nu er traileren til den sidste sæson af Jack Ryan her.

Skrevet af / 01/06/2023 - 12:26
Se trailer – Tom Clancy’s Jack Ryan, sæson 4

Lige før julemanden klemte sig ned gennem skorstenen sidste år, kom Prime Video med en dejlig før-julegave: Sæson 3 af Tom Clancy’s Jack Ryan bragte den kolde krig tilbage og var den bedste sæson hidtil.

Tom Clancys bøger om den lidt nørdede og forsigtige, men skarpe CIA-analytiker Jack Ryan, der bliver kastet ud i felten, er tidligere blevet portrætteret af Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck og Chris Pine (Shadow Recruit). Med tv-serien Jack Ryan blev John Krasinski den femte skuespiller (i fem film og en serie), der redder USA/verden fra ukendte farer.

Tv-serien på Prime Video er ikke baseret på Clancys bøger, men giver os et meget nutidigt plot.

Som en overraskelse annoncerede streamingtjenesten i maj, at fjerde sæson kommer i juni – og at det (desværre) bliver den sidste.

Nu er traileren her:

Det er interessant, at forfatteren Tom Clancys fiktive agent, Jack Ryan, er et produkt af den kolde krig. Men da agenten skulle “genoplives” til vores tid, med omfattende handel mod Rusland, normalisering og gensidig forståelse, var det nødvendigt at opdatere fortællingen.

 

Med sæson 3 var den kolde krigs “glorværdige dage” definitivt tilbage!

Læs også Kold krig for Ryan! I sin tredje sæson vender Jack Ryan tilbage til karakterens kerne. Med genindførelsen af den kolde krig har Ukraine-krigen gjort spionserien højaktuel.

Den fjerde sæson af den populære thriller-actionserie kan streames fra den 30. juni.

Jack Ryan Season 4 Jack Ryan Season 4 Jack Ryan Season 4 Jack Ryan Season 4 Jack Ryan Season 4 Jack Ryan Season 4
<
>
Tom Clancy's Jack Ryan, sæson 4 (Foto: Prime Video)

Jack Ryans sidste mission!

I fjerde sæson af Jack Ryan er titelkarakteren (Krasinski) på sin hidtil farligste mission mod en fjende, der både er udenlandsk og indenlandsk. Som CIA’s nye fungerende vicedirektør får Jack Ryan til opgave at afdække intern korruption og opdager en række mistænkelige hemmelige operationer, der kan afsløre USA’s sårbarheder.

Da Jack og hans team undersøger omfanget af korruption, opdager de en virkelighed, der er værre end de havde forestillet sig – et samarbejde mellem et narkokartel og en terrororganisation. En sammensværgelse meget tættere på, der udfordrer vores helts tro på det system, han altid har kæmpet for at beskytte.

Tom Clancy’s Jack Ryan, sæson 4 (Foto: Prime Video)

Den sidste sæson vil bestå af seks afsnit; to afsnit vil blive udgivet hver fredag indtil en episk seriefinale den 14. juli.

Sæson 4 lanceres kun seks måneder efter premieren på den spændende tredje sæson og leverer mere spænding til fans af Jacks fascinerende historie.

Tom Clancy’s Jack Ryan, sæson 4 (Foto: Prime Video)

Serien har John Krasinski i hovedrollen som Jack Ryan, Wendell Pierce som James Greer, Michael Kelly som Mike November og Betty Gabriel som CIA’s fungerende direktør Elisabeth Wright.

Abbie Corning vender tilbage som Cathy Mueller, mens nye på rollelisten i denne sæson er Michael Peña som Domingo Chavez og Louis Ozawa som Chao Fah.

Læs også Action-Ryan! Jack Ryan er tilbage – og denne gang har han lagt sin analytiske hjerne­halvdel til side.

Tom Clancy’s Jack Ryan er co-produceret af Amazon Studios, Paramount Television Studios og Skydance Television med Allyson Seeger, Andrew Form, John Krasinski, Brad Fuller, Michael Bay og John Kelly som executive producers.

Tom Clancy’s Jack Ryan, sæson 4 (Foto: Prime Video)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Scroll to Top