TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Uma Thurman i ny Apple TV+ serie

Til februar kan du se actionheltinden Uma Thurman i den nye serie Suspicion.

forfatter
Publiceret 18/12/2021 - 18:18

Apple TV+ har ikke den hyppigste lanceringsfrekvens, når det gælder nye serier, men når de først kommer med noget nyt, er det som regel meget seværdigt.

Læs også Zionisterne bomber perserne Apple har produceret en af de bedste spionserier i mange år.

Den heftige actionheltinde Uma Thurman, der blev legendarisk i rollen som “the Bride” i Quentin Tarantinos to Kill Bill-film, har været en relativt sjælden gæst på filmlærredet og TV-skærmen de seneste syv-otte år.

Noah Emmerich og Uma Thurman i Suspicion. (Foto: Apple TV+)

Nu har Apple TV+ lokket skuespillerinden ud af sit otium og givet hende hovedrollen i den kommende thriller-serie Suspicion.

Her spiller Thurman den fremtrædende forretningskvinde Katherine Newman, der ender i alvorligt uføre. Newman bliver kidnappet fra et hotel i New York, og efterfølgende indledes en intens jagt på de skyldige.

Læs også Sovjetunionen kom først til Månen! Hvad nu hvis det var Sovjetunionen, der først fik sat en mand på Månen?

FBI’s hovedmistænkte er fire briter, som var på hotellet på gerningstidspunktet. Formår de at bevise deres uskyld, og er de virkelig uskyldige?

Suspicion_3 Suspicion_4 Suspicion_5 Suspicion_7 Suspicion_6
<
>
(Foto: Apple TV+)

Serien er instrueret af Chris Long, og Rob Williams står for manuskriptet, som er baseret på den israelske serie False Flag.

Ud over Thurman ses Noah Emmerich (The Americans), Kunal Nayyar, Georgina Campbell, Elyse Gable, Elizabeth Henstridge, Tom Rhys Harries og Angel Coulby i ledende roller.

Suspicion, der indtil videre er på otte afsnit, får global premiere på Apple TV+ den 4. februar næste år.

Læs også Ujævnt familiedrama Fascinerende filmklassiker er blevet en ujævn og noget langtrukken serieoplevelse.
Annonce
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv en kommentar

Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøger at puste nyt liv i klassikeren fra 1980'erne.
Kommer allerede i december! SkyShowtime offentliggør i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone gør underholdende comeback Sly Stallone gør et mere end anstændigt comeback som seriøs skuespiller i en blandet fornøjelse af en mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie får premiere 5. januar 2023 Serien er på seks afsnit, og blandt de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Stærkeste sæson hidtil! Med tredje runde af det socialrealistiske komediedrama Pørni, leverer Steenstrup sin stærkeste sæson.
Norsk trold-folklore! Katastrofefilm med trolde i hovedrollen er en sjælden vare. Det er dog lykkedes Netflix med en overraskende underholdende eventyrfilm.
Følg Lyd & Billede