TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Trailer – Snabba Cash 2

Netflix frigiver den første trailer til den svenske seriesucces "Snabba Cash".

forfatter
Publiceret 09/07/2022 - 12:50

Der er gået 16 år, siden Jens Lapidus fik sit internationale gennembrud med Snabba Cash, en roman, som handlede om den økonomistuderende J.W. Westlund, som levede et intenst dobbeltliv med én fod i det blaserte, snobbede Stureplan-miljø og den anden fod solidt plantet i Stockholms kriminelle underverden.

I april i sidste år kom ”opfølgeren” i form af Netflix-serien Snabba Cash, som har nye karakterer, men tager udgangspunkt i Lapidus’ kriminelle miljø i Stockholm.

Læs også Hurtige narkopenge Serieversionen af den svenske filmsucces Snabba Cash byder på mere af det samme i et hæsblæsende, men efterhånden repetitivt tempo.

Allerede sidste sommer gav Netflix grønt lys til 2. sæson – og nu har de frigivet den første teaser!

Netflix-serien er hverken en direkte opfølger til handlingen i filmene eller til karaktererne. Hele persongalleriet er skiftet ud, men tematikken er den samme. Hovedpersonen står med én fod i Stockholms finansverden (denne gang i iværksættermiljøet), samtidig med at hun i kraft af sin fortid er knyttet til den kriminelle underverden og indvandrermiljøets narkobander.

Snabba Cash sesong 1 7 scaled 2
Snabba Cash, 1. sæson (Foto: Netflix)

I 2. sæson vil historien bygge videre på alenemoren Leyas (en glimrende Evin Ahmad) liv, hvor hun forsøger at skabe balance mellem den trange økonomiske hverdag i forstaden, sammen med sønnen Sami, og sin afdøde ægtemands fucked-up familie i det hårdkogte kriminelle indvandrerbandemiljø i Stockholm. Her er det kampen om narko og territorie, der driver dem – og et liv har ingen værdi.

Netflix oplyser ingen nærmere premieredato, men blot at ”2. sæson kommer snart”; det bliver garanteret i løbet af 2022.

Læs også Alle de nye streaming-titler i juli Disse film og serier kan du streame i juli.
Stranger Things sesong 4 del II 1 3
Snabba Cash sesong 1 2 989x556 3 Snabba Cash sesong 1 10 989x556 4 Snabba Cash sesong 1 4 989x556 5 Snabba Cash sesong 1 5 989x556 6 Snabba Cash sesong 1 6 989x556 7 Snabba Cash sesong 1 7 989x556 8 Snabba Cash sesong 1 8 989x556 9
<
>
Snabba Cash, 1. sæson (Foto: Netflix)

 

Skriv en kommentar

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
Se Havfruen genopstå! Endnu en live-spillefilm fra Walt Disneys righoldige skattekiste af animation er på trapperne.
Solid retro-krimi fra HBO Max Anden sæson om den klassiske L.A.-detektiv har fundet formen og stilen.
And the Oscar goes to ... Ruben Östlund modtog i januar tre anerkendende nominerings-nik fra Oscar-akademiet for Triangle of Sadness. I nat gik han (og resten af de nordiske nominerede) slukørede hjem.
Ny dansk Netflix-thriller Netflix annoncerer premieredatoen for endnu en dansk originalserie.
Tillykke med kampdagen, kvinder! Vi fejrer kvindernes internationale kampdag - og giver dig i dagens anledning nogle gode tips til fabelagtige serier og film med stærke kvinder!
Følg Lyd & Billede