TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Guide

Top 5: De mest læste anmeldelser i 2022

Anmeldelser af både film og TV-serier er populært stof her på www.lydogbillede.dk. I år var I specielt glade for fantasy og western.

forfatter
Publiceret 29/12/2022 - 15:39

2022 har været et uforglemmeligt år. Og ikke kun på den gode måde. Efter flere års coronapandemi kom en ny landkrig i Europa oven i hatten, og måske er det derfor, at så mange af jer foretrækker TV-serier og film, som foregår langt væk fra nutiden og/eller den virkelige verden.

I hvert fald taler vores statistik over trafikken på vores webside i 2022 sit eget tydelige sprog, når det gælder, hvilke anmeldelser af film og TV-serier, der har været mest populære.

Selvfølgelig er der blevet plads til (meget) lidt realisme, men fantasy- og western-genrerne dominerer klart.

Herunder finder du listen over dette års fem mest læste anmeldelser. Den øverste anmeldelse er den allermest læste og så fremdeles.

Læs også Anbefalet juleunderholdning 10 dages afslapning med familien, men hvad skal I se, når I slapper af foran flimmeren?
Julestorm sesong 1 1 3

Top 5 - Anmeldelser film og TV-serier 2022

House of the Dragon, sæson 1

Dragens tidsalder

HBO Max satser stort på, at prequel-serien til Game of Thrones vil løfte streaming-tjenesten til gamle højder. Det tror vi, den vil!

Avatar - The Way of Water

Camerons dårskab?

Avatar 2 er ikke en film, jeg har gået og længtes efter, men James Cameron kan overraske, og han behersker absolut fortsat kunsten at underholde.

The Power of the Dog

En af Netflix’ bedste film

En glimrende, sammenbidt Cumberbatch i et ætsende, mellemmenneskeligt Campion-drama.

The English

Blunt ud af komfortzonen

Actionvante Emily Blunt imponerer i sin første - komplekse - western.

1883, 1. sæson

Det herlige, smukke, brutale Vilde Vesten

Prequel-serie til Yellowstone overgår sin moderserie.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Flere mafiaforviklinger fra Stallone & Co.! Fans af den tørt humoristiske og hårdtslående (men bløde indeni) Sly Stallone kan nu se frem til efterfølgeren.
Kokainsnifferne er tilbage! Hedonistene på Aker Brygge har mere heroin og viagra i pengeskabet!
Klar til sæson 2! Svampe-zombie-serien har virkelig ramt plet hos både publikum og kritikere - nu giver HBO Max grønt lys for sæson 2.
Gangsterhelvede! Taylor Sheridan, og en perfekt castet Jeremy Renner, serverer på én gang benhård socialrealisme og gangsterhelvede – på både inder- og ydersiden af murene.
Den Sorte Panter kommer på Disney+! Nu kan du snart se den Oscar-nominerede Marvel-film på Disney+.
Følg Lyd & Billede