Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

The Last of Us kommer på 4K Blu-ray

En af de allermest streamede HBO-serier kommer på Blu-ray, 4K Blu-ray og DVD (!) d. 17. juli - kan forudbestilles nu.

Skrevet af / 21/03/2023 - 08:00
The Last of Us kommer på 4K Blu-ray

Selv om streamingtjenesterne vokser i antal, og kvaliteten bliver stadig bedre, findes der alligevel nogle film og serier, som det er rart at eje på fysiske medier. På den måde kan du være sikker på, at dit yndlingsindhold er tilgængeligt også når Wi-Fi’en strejker, eller streamingtjenesten har tekniske problemer. I værste fald kan det også forekomme, at en populær serie forsvinder fra den tjeneste, du abonnerer på, og så kan gode råd være dyre!

HBO-serien The Last of Us er nok ikke i fare for at blive taget af TV-skærmen lige med det første: Thriller-serien baseret på Playstation-spillet af samme navn, har høstet begejstrede reaktioner fra både professionelle anmeldere og almindelige publikummer. Serien følger Joel (Pedro Pascal) og Ellie (Bella Ramsey) som overlevende i et post-apokalyptisk USA. Det er allerede bekræftet at der kommer en 2. sæson, og nu varer det ikke længe før 1. sæson kommer på fysiske medier.

Læs også Positiv zombie-overraskelse! Pedro Pascal tilfører noget forfriskende nyt til en (relativt) nedslidt genre.

The Last of Us på 4K Blu-ray, Blu-ray og DVD

The Last of Us har været en af de allermest populære streaming-serier på HBO Max, siden den havde premiere i januar, og er også blandt de mest sete på den lineære HBO TV-kanal. Derfor kommer det ikke som nogen stor overraskelse, at Warner Bros. også gerne vil profitere på fysiske eksemplarer af serien.

1. sæson af The Last of Us udkommer på både 4K BD, almindelig Blu-ray og DVD til sommer. 4K-udgaven kommer også i en Limited Edition Steelbook version i Europa.

Udover de 9 TV-episoder får man også masser af eksklusivt ekstramateriale med, som f.eks. dokumentaren “The Last of Us: Stranger Than Fiction”, om hvor realistiske begivenhederne i serien kunne være. Der medfølger også baggrundsmateriale fra produktionen, som blandt andet fortæller om arbejdet med at tranformere The Last of Us fra spil til TV-serie. Et evt. kommentarspor er derimod ikke nævnt.

Ifølge Blu-ray.com vil 4K Blu-ray udgaven have Dolby Vision HDR videoformat og Dolby Atmos surroundlyd.

Tilgængelighed

1. sæson af The Last of Us (4K BD, almindelig Bluray og DVD) har premieredato d. 17. juli, men kan forudbestilles allerede nu. 4K-udgaven er tilgængelig fra f.eks. iMusic.dk og CDON.com.

Læs også Fint TV til PlayStation 5 Sonys kompakte OLED-skærm leverer glimrende billed- og lydkvalitet, selv om spilresponsen kunne have været hurtigere.
Læs også Panasonic DP-UB9000 Panasonic DP-UB9000 har alt, hvad der skal til for at give en perfekt filmoplevelse. At den desuden er bygget som en tank, er heller ikke en ulempe.
Læs også Ny Blu-ray-afspiller for de kræsne Reavon UBR-X200 henvender sig til filmentusiaster, der gerne vil presse den bedste ydelse ud af deres disksamling. Med solid byggekvalitet, skarpt billede og gode tilslutnings- og justeringsmuligheder er det en afspiller for de virkelig kræsne.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Scroll to Top