Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Se traileren til Kevin Costners nye western-filmserie

Del 1 har premiere den 28. juni, og traileren er ude nu!

Skrevet af / 28/02/2024 - 14:15
Se traileren til Kevin Costners nye western-filmserie

Kevin Costner har haft stor succes som rancher John Dutton i Yellowstone-serien. Nu er han snart tilbage med sit nye western-epos: Filmserien Horizon: An American Saga udkommer i fire dele, og traileren til den første film er nu tilgængelig. Del 1 får biografpremiere den 28. juni, mens del 2 følger den 16. august. Filmene tager os med til Amerika efter borgerkrigen med en konflikt mellem kavalerisoldater og indfødte i naturskønne omgivelser.

Læs også Slut med Yellowstone - ny Costner-western på trapperne Kevin Costner er for tiden i konflikt med Paramount/Taylor Sheridan om Yellowstones fremtid - nu optager han sin egen western. Og så skal han desuden skilles.
Filmplakaten til Horizon: An American Saga. (Foto: Warner Brothers)

Horizon: An American Saga er Costners “baby”

Kevin Costner bidrager som producer, forfatter, instruktør og skuespiller til Horizon-serien, som har været et af hans personlige hjertebarns-projekter gennem næsten 30 år. Det siges, at han endda har taget pant i sit hus for at finansiere filmene!

(Foto: Warner Brothers)

Horizon har også Costners egen søn Hayes blandt de medvirkende, samt Sienna Miller, Sam Worthington, Jena Malone, Abbey Lee, Michael Rooker, Huston, Luke Wilson, Isabelle Fuhrman, Jeff Fahey, Will Patton, Tatanka Means, Owen Crow Shoe, Ella Hunt og Jamie Campbell Bower.

Costner producerer i samarbejde med Howard Kaplan og Mark Gillard. Filmene kommer mere end 30 år efter, at Costner vandt en Oscar for at have instrueret Danser med ulve, som også vandt prisen for bedste film.

Efter sigende skulle Costner have udtalt:

– Vi har mange westerns, som ikke er gode nok, fordi de er forenklede – men det her er ikke Disneyland, det er det virkelige liv. Folk, der bare forsøger at klare sig i hverdagen, kvinder, der forsøger at holde deres familier rene og mætte… Det tiltrækker mig.

– Jeg når altid frem til min skududveksling, men jeg er tiltrukket af de små ting, som folk må udholde. Så for mig var Horizon værd at holde fast i, fordi jeg bare følte, at jeg ville fortælle den.

 

– Den voksede og voksede og voksede, indtil jeg pludselig indså, at jeg bare var nødt til at lave den, og at jeg var nødt til også at gå ind i det økonomisk for at gøre det – hvilket ikke er det smarteste. Men jeg stoler på, at filmen taler giver noget tilbage.

Kilde: The Hollywood Reporter
Se traileren her:

Læs også Men Yellowstone er ikke (helt) død Paramount bekræfter nu, at sidste del af Yellowstone-serien faktisk kommer - næste år.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top