Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Se trailer til Hawkeye

I dag har Marvel udsendt traileren til sin kommende originalserie.

For knap to uger siden lancerede Disney+ sin omfattende efterårsmenu, deriblandt den kommende Marvel-serie Hawkeye.

Det kommer der på Disney+ Blandede bolsjer på Disneys efterårsmenu med “noget for alle i familien”, men ingen store åbenbaringer.

I Hawkeye får vi endelig Jeremy Renner at se i en hovedrolle i en Marvel-film/serie. Forvent også et gensyn med fyrrige Florence Pugh fra Black Widow.

 

Handlingen i Hawkeye er sat til New York efter “dommedag”. Den tidligere Avenger Clint Barton/Hawkeye (Renner) har en tilsyneladende simpel opgave: At komme hjem til familien inden jul.

Undervejs får han hjælp fra nykommeren Kate Bishop (Hailee Steinfeld), en 22-årig bueskytte, der drømmer om et liv som superhelt. Da Bartons problematiske fortid kommer op til overfladen, tvinges det umage par til at arbejde sammen.

Annonce

(Foto: Walt Disney)

Ud over Renner og Steinfeld får vi Florence Pugh, Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d’Arcy James og Alaqua Cox at se i ledende roller. Serieskaber er Rhys Thomas, og instruktionen står duoen Bert & Bertie for.

Miniserien Hawkeye får premiere på Disney+ den 24. november.

(Foto: Walt Disney)

Fuld adgang til Lyd & Billede for 39 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 3 uger.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2021 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.