TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Se traileren til 5. sæson af Yellowstone

Kevin Costner & Co. sadler hestene op til en ny omgang cowboy-intriger.

forfatter
Publiceret 02/10/2022 - 09:30

En af de TV-serier, der har fået en voksende tilslutning i de senere år, er Taylor Sheridans moderne western-drama, Yellowstone, med Kevin Costner i hovedrollen.

Yellowstone foregår i vores dages Montana, og er centreret om den mægtige Dutton-klans kvægdynasti og alle dens intriger, konflikter og åbentlyse magtbegær. Bestemt ingen dårlig serie, men efter vores smag måske lidt for meget sæbeopera, i stil med serier som Falcon Crest.

Yellowstone, 5. sæson (Foto: Paramount)

Serien er dog “vokset” på os, og 3. og 4. sæson fik os fuldstændig hooked på livet i den udstødte Dutton-familie, med familiefaderen John Dutton (Costner) og hans splitterravende gale datter, Beth (Kelly Reilly), i deres evige kamp for at beholde ranchen.

Nu tæller vi dagene til premieren på 5. sæson – og i denne uge udgav Paramount den første trailer:

 

5. sæson af Yellowstone får premiere på SkyShowtime den 13. november.

NB! Hvis du er ude efter en westernserie af lidt mere klassisk tilsnit, så gå for alt i verden ikke glipp af 1883, som er en prequel-serie til Yellowstone!

1883, sesong 1 (Foto: Paramount+)

I 1883 præsenterer showrunner Taylor Sheridan os for den fascinerende forhistorie om Dutton-familien, og deres særdeles strabadsfulde forsøg på at etablere sig under nybyggertiden i USAs ødemark.

Helt sikkert en af de bedste serier, du kan streame lige nu!

Læs også Det herlige, smukke, brutale Vilde Vesten Prequel-serie til Yellowstone overgår sin moderserie.

Skriv en kommentar

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
Se Havfruen genopstå! Endnu en live-spillefilm fra Walt Disneys righoldige skattekiste af animation er på trapperne.
Solid retro-krimi fra HBO Max Anden sæson om den klassiske L.A.-detektiv har fundet formen og stilen.
And the Oscar goes to ... Ruben Östlund modtog i januar tre anerkendende nominerings-nik fra Oscar-akademiet for Triangle of Sadness. I nat gik han (og resten af de nordiske nominerede) slukørede hjem.
Ny dansk Netflix-thriller Netflix annoncerer premieredatoen for endnu en dansk originalserie.
Tillykke med kampdagen, kvinder! Vi fejrer kvindernes internationale kampdag - og giver dig i dagens anledning nogle gode tips til fabelagtige serier og film med stærke kvinder!
Følg Lyd & Billede