TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

SkyShowtime lanceres i dag!

SkyShowtime erstatter streamingtjenesten Paramount+, og byder blandt andet på film og serier fra Paramount og Universal Pictures.

forfatter
Publiceret 20/09/2022 - 13:37

It’s SkyShowtime! Fra i dag tirsdag 20. september er streamingtjenesten SkyShowtime officielt tilgængelig i Norge, Danmark, Finland og Sverige, med alt fra kendte filmklassikere og nye blockbuster-film til TV-serier og underholdning for børn. Selskabet varsler også kommende lanceringer i Holland og Portugal, som begge går live den 25. oktober.

Eksklusive film og serier

Streamingtjenesten vil tilbyde eksklusive Hollywood-film og nye originale fiktionsserier fra verdens største TV-selskaber, heriblandt Paramount Pictures og Universal Pictures, som er Hollywoods to ældste filmselskaber, og tilsammen står for næsten 50 % af Hollywoods biograffilm.

SkyShowtime tilbyder køb og leje af nye storfilm, som for nylig har været vist i biograferne, heriblandt kassesucces’erne Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion og Minions: Historien om Gru. Blandt de øvrige Hollywood-spillefilm som får premiere på SkyShowtime finder vi The Northman, Sing 2, Sonic the Hedgehog 2, The Lost City, Downton Abbey: A New Era, Nope, Belfast, Ambulance, og The Bad Guys.

Der vil derudover også komme nye børne- og familieserier, samt arkivtitler fra Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios og Peacock. SkyShowtime vil også vise lokale serier og dokumentarer.

Læs også Premiere i dag! Tom Cruise beviser endnu en gang, hvorfor han er klodens største garant for actionfilmsucceser.
Top Gun Maverick 6

Erstatter Paramount+

I Norden vil SkyShowtime som en del af partnerskabet med Paramount erstatte tjenesten Paramount+, så eksisterende og nye kunder vil kunne (fortsætte med at) se aktuelle Paramount+ favoritter som Halo, Yellowstone, The Offer og Star Trek: Strange New Worlds, samt SHOWTIME®-originalerne Yellowjackets, Dexter: New Blood, Super Pumped: The Battle for Uber og The First Lady.

blank
SkyShowtime tilbyder indhold fra blandt andet Universal Studios, Dreamworks, Peacock, Nickelodeon, Showtime og Paramount. (Foto: SkyShowtime)

SkyShowtime Regional General Manager for Nord-Europa, Henriette Skov, siger i en udtalelse: “SkyShowtime er nu live i hele Norden. Vi er utrolig glade for at kunne tilbyde underholdningsfans det allerbedste udvalg af globale serier og film samlet på ét sted.”

Pris og tilgængelighed

Tjenesten er nu tilgængelig via SkyShowtime-app’en til Apple iOS, tvOS og Android-enheder, samt via www.skyshowtime.com. SkyShowtime koster 69 kroner i måneden, men i forbindelse med lanceringen køres der lige nu et intro-tilbud på kun 34,50 kr per måned. Tilbuddet gælder for nye abonnenter og løber frem til d. 1. november.

SkyShowtime vil også være tilgængelig via følgende distributionspartnere på tværs af de nordiske markeder: Allente, RiksTV, Ruutu, Sappa, Strim, Telenor, Tele2, Telia, Telmore og YouSee fra Nuuday Group, og TV 2 Play.

Mere information: www.skyshowtime.com/dk

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

2 kommentarer til “SkyShowtime lanceres i dag!”

 1. Tog imod tilbudet på de 34,50,-, da jeg havde Paramount+ som havde ok indhold men dårlig lyd.

  Billedet står flot baseret på 1080p. Men lyden!!! Endu værre end Paramount+

  Den mest komprimerede og dårlige lyd jeg har hørt længe. Hvis ikke det forbedres hurtigt, så er de 34,50.- intet vær med mindre man kun har lyd fra sin skærm.

  Men tænker de fleste her har et fedt lyd anlæg;)

  Svar
 2. The offer lukker pludseligt ned og vil ikke starte igen. hver gang den kommer til samme sted – går skærmen i sort.

  Svar

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
blank
Baldwin indgår forlig Knapt et år efter skudskandalen i Texas er sagen nu afsluttet.
Men Black Panther var ikke død! Eller? Marvel puster nyt liv i Black Panther-franchisen.
blank
Groft udnyttet? Sværter instruktør Andrew Dominik alle tiders mest berømte sexbombe på det groveste?
Seneste nyt fra Montana! Kevin Costner & Co. sadler hestene op til en ny omgang cowboy-intriger.
Jærven lever igen! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 genopstår helten med de knivskarpe kløer i Deadpool 3.
Nu har de "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjælp af kunstig intelligens James Earl Jones går på pension, men hans stemme bevares ved hjælp af AI-teknologi!
Følg Lyd & Billede