Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Nyhed

Se trailer: Queen Charlotte – A Bridgerton Story

Netflix frigiver den første trailer til den kommende Bridgerton spin-off-serie.

Skrevet af / 15/02/2023 - 18:24
Se trailer: Queen Charlotte – A Bridgerton Story

Det var helt uventet, at en kostumedramaserie blev et af Netflix’ største hits. Med Bridgerton har Netflix for første gang genoplivet og moderniseret kostumedramaet. Pludselig blev en forældet og pompøs genre cool, sexet (!) og nyskabende.

Bridgerton er et vellykket af miks av Dynasty, Askepot, Farlige forbindelser og Downton Abbey med et touch af Fifty Shades of Grey, og den blev et megahit,  da Netflix lancerede serien i julen 2020.

Læs også Det kåde borgerskab Vellykket kostumedrama er en blanding af Dollars, Askepot, Farlige forbindelser og Downton Abbey – plus et strejf af Fifty Shades of Grey.

I centrum for intrigerne står den rige Bridgerton-familie, en enke med sine 7 (!) børn, hvoraf den snusfornuftige og lidt naive Daphne (Phoebe Dynevor) er i den giftemodne alder.

Moderen og familiens ældste søn, Anthony (Jonathan Bailey), gør alt, hvad der står i deres magt for at finde Daphne den bedste ægtemand, der kan sikre familiens status, position og rigdom.

Samtidig udsættes det sorgløse rigmandsliv for en slange i Paradiset. En anonym skribent, der underskriver sig ‘Lady Whistledown’, har taget tidens sociale medie – en flyer – i brug for at skrive sine ugentlige betragtninger om de overfladiske rigmandsfamilier, deres kærlighedsliv, problemer, sorger og mere eller mindre ondsindet sladder.

Bridgerton sesong 2 1
Bridgerton, sæson 2 (Foto: Netflix)

I sæson 2 trådte den gådefulde Kate (Simone Ashley) ind i billedet – og fortryllede det opblæste London-selskabsliv, hvilket sparkede nyt liv i den sexede og fornøjelige serie.

Læs også Mere pomp, pragt og opspændte bryster Bridgerton er afgjort blandt de mest potente kostumedramaer.

Serien er baseret på Julia Quinns romanserie, hvor vi i hendes otte bøger bringes tilbage til det bedre borgerskab i London i 1813. Der er konstant forår i luften, og det er meningen, at eliten skal ‘præsentere’ deres døtre, så de i løbet af ‘sæsonen’ kan tiltrække en passende mand, jo mere velhavende, desto bedre.

Netflix har allerede lovet otte sæsoner af Bridgerton; men efter sådan en succes skulle der selvfølgelig gøres mere ud af den.

Nu kommer den første spin-off-serie: Queen Charlotte: A Bridgerton Story.

Queen Charlotte – A Bridgerton Story (Foto: Netflix)

Handlingen i Queen Charlotte: A Bridgerton Story tager udgangspunkt i dronning Charlottes (India Amarteifio/Golda Rosheuvel) fremgang og magt.

Serien fortæller historien fra tiden før Bridgerton om, hvordan den unge dronnings ægteskab med kong George udløste både en stor kærlighedshistorie og et samfundsskifte, og hvordan den satte tonen for den verden, som karaktererne i Bridgerton overtog.

Serieskaberen af miniserien i seks afsnit er Shonda Rhimes, mens Tom Verica er instruktør.

Nu er den første teaser-trailer klar:

Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Agatha Danbury) og Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton) samt Hugh Sachs (den ældre Brimsley) fortsætter i deres roller fra Bridgerton-serien.

India Amarteifio (Evermoor) spiller den unge dronning Charlotte. Michelle Fairley spiller prinsesse Augusta. Corey Mylchreest har rollen som den unge kong George. Arsema Thomas spiller den unge Agatha Danbury.

I serien medvirker også Sam Clemmett som den unge Brimsley, Freddie Dennis som Reynolds, Richard Cunningham (The Witcher) som Lord Bute, Tunji Kasim som Adolphus, Rob Maloney som Royal Doctor og Cyril Nri som Lord Danbury.

Queen Charlotte - A Bridgerton Story_6 (2) Queen Charlotte - A Bridgerton Story_6 (5) Queen Charlotte - A Bridgerton Story_6 (7) Queen Charlotte - A Bridgerton Story_6 (4) Queen Charlotte - A Bridgerton Story_6 (8) Queen Charlotte - A Bridgerton Story_6 (3) Queen Charlotte - A Bridgerton Story_1 (3) Queen Charlotte - A Bridgerton Story_1 (1) Queen Charlotte - A Bridgerton Story_6 (1)
<
>
Queen Charlotte - A Bridgerton Story (Foto: Netflix)

Global Netflix-premiere bliver den 4. maj 2023.

PS! Det blev for nylig offentliggjort, at Phoebe Dynevor (Daphne Bridgerton, hovedkarakteren i sæson 1) desværre ikke fortsætter i sæson 3 af Bridgerton.

Læs også Slut med at dele Netflix-kontoen gratis! Netflix har længe arbejdet på at stoppe deling af passwords - nu tager streaming-giganten affære.
Queen Charlotte – A Bridgerton Story (Foto: Netflix)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

Fuld MAX?

0
Lyd & Billede
Scroll to Top