TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Se den første trailer til Willow på Disney+

Lucasfilms klassiske fantasyfilm fra 80'erne får en efterfølger. Hovedrolleindehaveren Warwick Davis er tilbage.

forfatter
Publiceret 28/05/2022 - 15:48

Lucasfilm, som Disney købte i 2012, stod i 70’erne og 80’erne bag andre filmhits end de mest kendte, Star Wars og Indiana Jones.

I 80’erne havde George Lucas’ filmselskab også filmtitler som Labyrinth og Howard the Duck på programmet, men den mest ikoniske kultklassiker fra perioden var fantasyfilmen Willow fra 1988 – instrueret af Ron Howard og med Warwick Davis i hovedrollen som dværgen og troldmanden Willow Ufgood.

Filmen, som var skrevet af George Lucas, iscenesatte Willow som den usandsynlige helt, der sammen med krigeren Madmartigan (Val Kilmer) modvilligt måtte hjælpe med at beskytte en baby på flugt fra en ond troldkvinde.

Historien endte (selvfølgelig) lykkeligt, men nu er Warwick Davis og Willow tilbage i sin egen TV-serie på Disney+.

I serien, som får premiere den 30. november, skal Willow hjælpe en prinsesse og en gruppe unge eventyrere med at redde prinsessens tvillingebror.

Ud over Warwick Davis medvirker bl.a. Ruby Cruz (kendt fra Mare of Easttown) som Prinsesse Kit, Erin Kellyman (kendt fra Solo: A Star Wars Story) som krigeren Jade og Tony Revolori (kendt fra The Grand Budapest Hotel).

Den første trailer til TV-serien Willow er netop blevet tilgængelig, og du kan se den under artiklen.

For særligt interesserede kan det også være interessant at se den lille bag-kameraet-dokumentar (se længere oppe i artiklen), som Warwick Davis selv offentliggjorde sidste år på Twitter. Her introducerer han seriens unge skuespillere, der virker … overvældede over at deltage i den kommende succes-serie …

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ufuldendt alien-fjolleri Der var en tid, hvor Netflix åbnede tegnebogen – og deres enorme abonnentbase – for enhver håbefuld filmnørd. Den tid er nok forbi.
Mere skøn forvirring fra Westworld Efter en langvarig coronapause er Westworld tilbage på sporet – og i højere grad tilbage til sine rødder.
Nyt Netflix-abonnement med reklamer lige om hjørnet Netflix-topchef begrunder det nye tiltag med, at streaming-giganten taber for mange potentielle brugere på gulvet.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har netop udsendt en ny trailer til det afsluttende kapitel af 4. sæson af Stranger Things.
“You know nothing, Jon Snow!” HBO Max annoncerer endnu en spinoff-serie fra Game of Thrones-universet.
Du kender spillet – nu kommer filmen snart! Filmen baseret på det ikoniske bilspil Gran Turismo får premiere den 11. august 2023.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend