data-srcset

Popcorn Time er tilbage!

Popcorn Time – “piraternes Netflix” – er tilbage, klar til at give de hjemmegående gratis TV-indhold.

Det er en underlig tid, vi lever i, for at sige det mildt. På den ene side sænker Netflix båndbredden og dermed kvaliteten af deres indhold for at aflaste internettets infrastruktur. Det sker på anmodning af EU. På den anden side er pirattjenesten Popcorn Time nu tilbage. Med gratis, “stjålet” indhold.

Læs også De bedste online-filmtjenester Hvilken filmtjeneste skal du tegne abonnement på? Vi har gennemgået udbuddet.
 data-srcset

Den maksimale opløsning er 1080p HD, så her får du hverken 4K Ultra HD eller HDR. Men hvad gør det, når det er gratis? tænker du måske.

Popcorn Time advarer

Bemærk, at når du skal til at streame, dukker der en advarsel op, som opfordrer dig til at bruge VPN for ikke at afsløre din IP-adresse. Du risikerer nemlig en heftig bøde. Og VPN gennem Popcorn Time koster 12 dollars om måneden eller 69 dollars om året. Altså omtrent det samme som at abonnere på en lovlig streaming-tjeneste. Så spørgsmålet er, om det er umagen værd.

Streaming-tjenesten er PC-baseret, den er meget brugervenlig og tilbyder et utrolig stort udvalg af både helt nye og ældre film og serier. Hvis du ikke kan vente med at se nyt indhold, til det kommer på streaming-tjenester som Netflix, HBO og Viaplay, kan du tage chancen på pirattjenesten. På eget ansvar.

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Subscribe
Notify of
2 Comments
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Klaus Lytzhøft
2 months ago

Undskyld mig, men hvordan kan et site, som jeg abonnerer på, reklamere for / omtale noget lovstridigt?

Thomas Mikael Nielsen
2 months ago

Det er altså ikke helt rigtigt at den kun virker til pc.
Der findes også en AAP til Android.

Læs også

 data-srcset

Nye radioer fra JBL

Nej, lineær radio er skam ikke dødt. Det vil JBL bevise med deres bærbare Tuner 2 og Tuner XL.

 data-srcset

HBO Max lanceret i USA

I dag er der premiere på HBO og WarnerMedias nye streaming-tjeneste i USA. Kan HBO Max blive en værdig Netflix-udfordrer?

 data-srcset

Tilpas dit gaming-lydkort

Nej, det hedder ikke Pure Edition, fordi RGB-lyset er fjernet på Sound BlasterX AE-5 Plus. Tværtimod: Her er der lys i alle ender og kanter.