TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Popcorn Time er tilbage!

Popcorn Time – “piraternes Netflix” – er tilbage, klar til at give de hjemmegående gratis TV-indhold.

Det er en underlig tid, vi lever i, for at sige det mildt. På den ene side sænker Netflix båndbredden og dermed kvaliteten af deres indhold for at aflaste internettets infrastruktur. Det sker på anmodning af EU. På den anden side er pirattjenesten Popcorn Time nu tilbage. Med gratis, “stjålet” indhold.

De bedste online-filmtjenester Hvilken filmtjeneste skal du tegne abonnement på? Vi har gennemgået udbuddet.

Den maksimale opløsning er 1080p HD, så her får du hverken 4K Ultra HD eller HDR. Men hvad gør det, når det er gratis? tænker du måske.

Popcorn Time advarer

Bemærk, at når du skal til at streame, dukker der en advarsel op, som opfordrer dig til at bruge VPN for ikke at afsløre din IP-adresse. Du risikerer nemlig en heftig bøde. Og VPN gennem Popcorn Time koster 12 dollars om måneden eller 69 dollars om året. Altså omtrent det samme som at abonnere på en lovlig streaming-tjeneste. Så spørgsmålet er, om det er umagen værd.

Streaming-tjenesten er PC-baseret, den er meget brugervenlig og tilbyder et utrolig stort udvalg af både helt nye og ældre film og serier. Hvis du ikke kan vente med at se nyt indhold, til det kommer på streaming-tjenester som Netflix, HBO og Viaplay, kan du tage chancen på pirattjenesten. På eget ansvar.

2 kommentarer til “Popcorn Time er tilbage!”

  1. Undskyld mig, men hvordan kan et site, som jeg abonnerer på, reklamere for / omtale noget lovstridigt?

    Svar
  2. Det er altså ikke helt rigtigt at den kun virker til pc.
    Der findes også en AAP til Android.

    Svar

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.