Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Paramount varmer op til Top Gun: Maverick

Nu er der kun seks dage tilbage, til Maverick flyver igen – i Top Gun 2.

Skrevet af / 19/05/2022 - 22:45
Paramount varmer op til Top Gun: Maverick

En af de største og mest ventede film, som coronapandemien og den efterfølgende lockdown satte en effektiv stopper for, var efterfølgeren til blockbusteren Top Gun fra 1986, Top Gun: Maverick.

Siden den første lockdown er premieren blevet udskudt gang på gang. Men fra på onsdag kan du igen gå i biografen og følge den kække toppilot Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise).

Læs også Ude af Cruise-control Endnu en gang udsættes biografpremieren for to blockbuster-film med Mr. Cruise.

Optagelserne blev allerede afsluttet den 17. juni 2019 – så her får vi en Cruise at se, der er tre år yngre end i dag.

Top Gun Maverick 6 Top Gun Maverick 8 Top Gun Maverick 13 Top Gun Maverick 10 Top Gun Maverick 22 Top Gun Maverick 7 Top Gun Maverick 3 Top Gun Maverick 4 Top Gun Maverick 9 Top Gun Maverick 14 Top Gun Maverick 20 Top Gun Maverick 11 Top Gun Maverick 15 Top Gun Maverick 19 Top Gun Maverick 12 Top Gun Maverick 2 Top Gun Maverick 17 Top Gun Maverick 21 Top Gun Maverick 16 Top Gun Maverick 5 Top Gun Maverick 18
<
>
Top Gun: Maverick (Foto: Paramount)

Forventningerne er skruet i vejret til en film, der oprindelig skulle have haft biografpremiere den 26. juni 2020. Med Jerry Bruckheimer som producer forventer vi endnu en opvisning i herlig, befriende testosteron-action!

Instruktionen står Joseph Kosinski for, og ud over Tom Cruise får vi Miles Teller, Jennifer Connelly, Danny Ramirez, Monica Barbaro, Jay Ellis, Glen Powell, Greg Tarzan Davis, Lewis Pullman, Val Kilmer, Jon Hamm og Ed Harris at se i ledende roller.

I forbindelse med filmfestivalen i Cannes (som er i gang lige nu, og hvor Cruise i går modtog en hædersguldpalme) lancerede Paramount Pictures i aftes nye videobidder med hver af hovedpersonerne.

Maverick (Tom Cruise):

Rooster (Miles Teller):

Fanboy (Danny Ramirez):

Phoenix (Monica Barbaro):

Payback (Jay Ellis):

Hangman (Glen Powell):

Coyote (Greg Tarzan Davis):

Bob (Lewis Pullman):

I filmen vender Tom Cruise tilbage til rollen som den balstyrige jagerpilot med udpræget mangel på respekt for autoriteter. Men 36 år efter den originale film er Maverick nu instruktør, og blandt hans elever er sønnen af Goose, der døde i den første film – Bradley “Rooster” Bradshaw (Miles Teller, The Offer).

Læs også Se hvordan The Godfather blev til Historien om den spegede proces bag en af filmhistoriens største skatte er blevet et fascinerende, men noget ujævnt drama. Et must for filmelskere.

Maverick har gentagne gange takket nej til en karriere på jorden og en højere rang til fordel for at flyve højt og prøve grænser som testpilot. Da Maverick får til opgave at træne en ny gruppe unge Top Gun-piloter til en særlig mission, møder han samtidig spøgelser fra fortiden.

Maverick må nu konfrontere sin dybeste frygt, samtidig med at han forbereder sig på en mission, som ingen pilot nogensinde har set magen til.

Du kan se traileren her:

Top Gun: Maverick får nordisk premiere onsdag den 25. maj.

PS: Anmeldelserne er allerede begyndt at tikke ind – og de tegner rigtig godt!

Top Gun Maverick 23 Top Gun Maverick 25 Top Gun Maverick 26 Top Gun Maverick 24 Top Gun Maverick 27
<
>
Top Gun: Maverick (Foto: Paramount)
Læs også Alle de nye streaming-titler i maj Disse film og serier kan du streame i maj – og nu vender Stranger Things tilbage!
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Et godt grin forlænger livet!

Kongen brøler igen!

De kriminelles hærgen fortsætter i Kingstown

Harry Potter-lydbøgerne får Dolby Atmos

Se den nye trailer fra Holocaust-helvedet

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top