TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Paramount varmer op til Top Gun: Maverick

Nu er der kun seks dage tilbage, til Maverick flyver igen – i Top Gun 2.

forfatter
Publiceret 19/05/2022 - 22:45

En af de største og mest ventede film, som coronapandemien og den efterfølgende lockdown satte en effektiv stopper for, var efterfølgeren til blockbusteren Top Gun fra 1986, Top Gun: Maverick.

Siden den første lockdown er premieren blevet udskudt gang på gang. Men fra på onsdag kan du igen gå i biografen og følge den kække toppilot Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise).

Læs også Ude af Cruise-control Endnu en gang udsættes biografpremieren for to blockbuster-film med Mr. Cruise.

Optagelserne blev allerede afsluttet den 17. juni 2019 – så her får vi en Cruise at se, der er tre år yngre end i dag.

Top Gun Maverick 6 Top Gun Maverick 8 Top Gun Maverick 13 Top Gun Maverick 10 Top Gun Maverick 22 Top Gun Maverick 7 Top Gun Maverick 3 Top Gun Maverick 4 Top Gun Maverick 9 Top Gun Maverick 14 Top Gun Maverick 20 Top Gun Maverick 11 Top Gun Maverick 15 Top Gun Maverick 19 Top Gun Maverick 12 Top Gun Maverick 2 Top Gun Maverick 17 Top Gun Maverick 21 Top Gun Maverick 16 Top Gun Maverick 5 Top Gun Maverick 18
<
>
Top Gun: Maverick (Foto: Paramount)

Forventningerne er skruet i vejret til en film, der oprindelig skulle have haft biografpremiere den 26. juni 2020. Med Jerry Bruckheimer som producer forventer vi endnu en opvisning i herlig, befriende testosteron-action!

Instruktionen står Joseph Kosinski for, og ud over Tom Cruise får vi Miles Teller, Jennifer Connelly, Danny Ramirez, Monica Barbaro, Jay Ellis, Glen Powell, Greg Tarzan Davis, Lewis Pullman, Val Kilmer, Jon Hamm og Ed Harris at se i ledende roller.

I forbindelse med filmfestivalen i Cannes (som er i gang lige nu, og hvor Cruise i går modtog en hædersguldpalme) lancerede Paramount Pictures i aftes nye videobidder med hver af hovedpersonerne.

Maverick (Tom Cruise):

Rooster (Miles Teller):

Fanboy (Danny Ramirez):

Phoenix (Monica Barbaro):

Payback (Jay Ellis):

Hangman (Glen Powell):

Coyote (Greg Tarzan Davis):

Bob (Lewis Pullman):

I filmen vender Tom Cruise tilbage til rollen som den balstyrige jagerpilot med udpræget mangel på respekt for autoriteter. Men 36 år efter den originale film er Maverick nu instruktør, og blandt hans elever er sønnen af Goose, der døde i den første film – Bradley “Rooster” Bradshaw (Miles Teller, The Offer).

Læs også Se hvordan The Godfather blev til Historien om den spegede proces bag en af filmhistoriens største skatte er blevet et fascinerende, men noget ujævnt drama. Et must for filmelskere.
The Offer 1

Maverick har gentagne gange takket nej til en karriere på jorden og en højere rang til fordel for at flyve højt og prøve grænser som testpilot. Da Maverick får til opgave at træne en ny gruppe unge Top Gun-piloter til en særlig mission, møder han samtidig spøgelser fra fortiden.

Maverick må nu konfrontere sin dybeste frygt, samtidig med at han forbereder sig på en mission, som ingen pilot nogensinde har set magen til.

Du kan se traileren her:

Top Gun: Maverick får nordisk premiere onsdag den 25. maj.

PS: Anmeldelserne er allerede begyndt at tikke ind – og de tegner rigtig godt!

Top Gun Maverick 23 Top Gun Maverick 25 Top Gun Maverick 26 Top Gun Maverick 24 Top Gun Maverick 27
<
>
Top Gun: Maverick (Foto: Paramount)
Læs også Alle de nye streaming-titler i maj Disse film og serier kan du streame i maj – og nu vender Stranger Things tilbage!
Stranger Things sesong 4 1
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ufuldendt alien-fjolleri Der var en tid, hvor Netflix åbnede tegnebogen – og deres enorme abonnentbase – for enhver håbefuld filmnørd. Den tid er nok forbi.
Mere skøn forvirring fra Westworld Efter en langvarig coronapause er Westworld tilbage på sporet – og i højere grad tilbage til sine rødder.
Nyt Netflix-abonnement med reklamer lige om hjørnet Netflix-topchef begrunder det nye tiltag med, at streaming-giganten taber for mange potentielle brugere på gulvet.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har netop udsendt en ny trailer til det afsluttende kapitel af 4. sæson af Stranger Things.
“You know nothing, Jon Snow!” HBO Max annoncerer endnu en spinoff-serie fra Game of Thrones-universet.
Du kender spillet – nu kommer filmen snart! Filmen baseret på det ikoniske bilspil Gran Turismo får premiere den 11. august 2023.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend