TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Ny trailer til Kastanjemanden

Netflix har udsendt en ny trailer til den kommende danske serie Kastanjemanden.

Det er kun ca. ni måneder siden, Netflix udsendte deres seneste danske TV-serie, den overnaturlige thriller Equinox. Nu kan du se en nye trailer til den kommende danske serie Kastanjemanden:

 

Serien er en karakterdrevet psykologisk thriller med rødder i nordisk noir. Manuskriptet er baseret på Søren Sveistrups kritikerroste debutroman – en bog, der er oversat til 28 sprog og udgivet i 50 lande.

I pressemeddelelsen kan vi læse følgende om handlingen:

“En blæsende oktobermorgen gør politiet et uhyggeligt fund i en forstad til København. En ung kvinde er blevet dræbt og efterladt på en legeplads. Hendes ene hånd er skåret af, og over hende hænger en lille kastanjemand. Den unge efterforsker Naia Thulin sættes på sagen sammen med hendes nye makker, den udbrændte Mark Hess. Snart opdager de, at kastanjemanden bærer på et mystisk spor fra en pige, der forsvandt et år tidligere, og som formodes dræbt – socialminister Rosa Hartungs datter.”

Vi har også fået en række nye billeder fra serien:

Kastanjemannen_9 Chestnut Man Season 1 _DSC6670.ARW Chestnut Man Season 1 _DSC9969.ARW _DSC1891.ARW _DSC2780.ARW _DSC7814.ARW
<
>
(Foto: Netflix)

I hovedrollerne ses Danica Curcic (Equinox), Mikkel Boe Følsgaard (The Rain), Iben Dorner, Lars Ranthe (Druk) og David Dencik (Chernobyl). Instruktører på serien er Mikkel Serup og Kasper Barfoed.

Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?

Kastanjemanden har global premiere på Netflix den 29. september.

(Foto: Netflix)

Skriv en kommentar

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.